«Μπόμπες» σε αποθήκη ποτών στη Ζάκυνθο!

«Μπόμπες» σε αποθήκη ποτών στη Ζάκυνθο!

Οι ποσότητες ποτών δεσμεύτηκαν και παρελήφθησαν δείγματα από δεκάδες μπουκάλια, για να γίνει ανάλυση και να διαπιστωθεί αν περιέχουν νοθευμένα ποτά που προοριζόταν για κατανάλωση σε καταστήματα του νησιού

«Μπόμπες» σε αποθήκη ποτών στη Ζάκυνθο!
Πριν καλά- καλά κοπάσει ο σάλος με την υπόθεση της 20χρονης Αγγλίδας που έχασε την όραση της και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στο Λαγανά, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες από ποτά «μπόμπες» σε μια αποθήκη στην πόλη της Ζακύνθου!

Στην αποθήκη έκανε αιφνιδιαστική έρευνα ένα κλιμάκιο από πέντε αστυνομικούς, δυο τελωνειακούς, δυο εφοριακούς και έναν χημικό από την Πάτρα, οι οποίοι βρήκαν μέσα δέκα πλαστικά δοχεία των πέντε λίτρων με ένα διαυγές οινοπνευματώδες ποτό, άλλα εννέα παρόμοια δοχεία των πέντε λίτρων που περιείχαν ένα κόκκινο αλκοολούχο ποτό, 19 μπουκάλια με κίτρινο και ένα με κόκκινο αλκοολούχο ποτό, 12 μπουκάλια τζίν και έξι μπουκάλια βότκα από διάφορες μάρκες.

Οι ποσότητες ποτών δεσμεύτηκαν και παρελήφθησαν δείγματα από δεκάδες μπουκάλια, για να γίνει ανάλυση και να διαπιστωθεί αν περιέχουν νοθευμένα ποτά που προοριζόταν για κατανάλωση σε καταστήματα του νησιού. Η υπεύθυνη της αποθήκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος της όρισε τακτική δικάσιμο και την άφησε ελεύθερη. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη της αποθήκης ο οποίος απουσίαζε κατά την έφοδο του μεικτού κλιμακίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης