Μύκονος: Συνελήφθη Ιταλός για πλαστά χαρτονομίσματα

Μύκονος: Συνελήφθη Ιταλός για πλαστά χαρτονομίσματα

Ο 42χρονος άνδρας εμφανιζόταν με... φουσκωμένο πορτοφόλι και έκανε... ζωή

Μύκονος: Συνελήφθη Ιταλός για πλαστά χαρτονομίσματα
Χλιδάτες -αλλά και... ανέξοδες!- διακοπές στις παράλιες και τα νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου ονειρευόταν ένας 42χρονος Ιταλός, ο οποίος πήγε στο νησί των ανέμων εφοδιασμένος με ένα αρκετά «φουσκωμένο» πορτοφόλι. Με τη διαφορά ότι το περιεχόμενό του, δεν είχε... αντίκρισμα!

Ο αλλοδαπός παραθεριστής φέρεται να είχε αρχίσει να ξοδεύει χρήμα πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 20 ευρώ, ώσπου κάποιος καταστηματάρχης αντιλήφθηκε πως ήταν «πέτσινα» και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον παραχαράκτη. Κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν πάνω του 15 πλαστά χαρτονομίσματα  των 20 ευρώ, τα οποία έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό και κατασχέθηκαν. 

Κλείσιμο
Ο πονηρός Ιταλός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και άλλα «μαϊμού» χαρτονομίσματα που ενδεχομένως έχει κρυμμένα και να διαπιστωθεί πόσους επαγγελματίες εξαπάτησε στη Μύκονο ή και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης