Λιτόχωρο: Έδωσαν το κάμπινγκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στους μετανάστες

Λιτόχωρο: Έδωσαν το κάμπινγκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  στους μετανάστες

Στα 9,5 ευρώ ανέρχεται το κόστος της ημερήσιας φιλοξενίας του μετανάστη και στο κάμπινγκ της Κατερίνης - Στα 4,5 ευρώ ανέρχονταν το ημερήσιο κόστος το 2013

Xορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες έχει στηθεί στη χώρα. Από τη μία έχουμε τη σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και επιχειρηματιών με το αντίτιμο να καταγγέλλεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως εξόχως υπερβολικό, ενώ από την άλλη κατασκευάζονται νέοι χώροι υποδοχής με χρήματα που δεν προέρχονται από ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά από το ήδη κουτσουρεμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Δηλαδή από το ταμείο που έχει δημιουργηθεί για να ενισχύει έργα τα οποία συμβάλλουν στην ανανέωση και την αύξηση του ιδιωτικού και δημοσίου κεφαλαίου της οικονομίας και στηρίζουν την αναπτυξιακή διαδικασία και τον εκσυγχρονισμό της χώρας σε μακροχρόνια βάση, μέσω των χρηματοδοτήσεων σε τομείς όπως οι μεταφορές, οι υποδομές, η ενέργεια, η επιχειρηματικότητα και άλλα.Ενδεικτική είναι η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα στις 22 Απριλίου 2016, με την οποία κατανέμει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μετεγκατάσταση προσφύγων σε χώρους φιλοξενίας αρμοδιότητας του ΓΕΣ, δηλαδή τη διαμόρφωση των στρατοπέδων προκειμένου να τους φιλοξενήσουν. Το ανωτέρω ποσό προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο μέχρι πρότινος προοριζόταν για άλλους σκοπούς και όχι για το μεταναστευτικό. Ειδικότερα όπως σημειώνεται στην επίμαχη απόφαση του κ. Βίτσα, γίνεται χρήση του άρθρου 96 του νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις». 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο που δημοσιεύτηκε στις 21-02-2016, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας δύναται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης να «προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ή να συνάπτει με τρίτους συμβάσεις εκτέλεσης έργων, παροχής υπηρεσιών, προμήθειας αγαθών ή μισθώσεων σχετικά με την ίδρυση, κατασκευή και συντήρηση των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.), Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) και των Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και τη λειτουργία των Κέντρων και Δομών αυτών, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών». 

Μάλιστα η διαδικασία σύναψης συμβάσεων του προηγούμενου εδαφίου δύναται, για λόγους κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, λαμβανομένων υπόψη και λόγων εθνικής ασφάλειας ή δημόσιας τάξης, «να διενεργείται κατόπιν διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης της εθνικής νομοθεσίας, με την επιφύλαξη εφαρμογής της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις δημόσιες συμβάσεις». Οι δαπάνες αυτές καλύπτονται από πιστώσεις είτε του τακτικού Προϋπολογισμού είτε του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Δηλαδή παρά το γεγονός ότι η Ευρώπη διαθέτει για την Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) ένα ποσό κοντά στα 500 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, οι καθυστερήσεις από την ελληνική πλευρά τρενάρουν την εκταμίευση των χρημάτων, με αποτέλεσμα να αφαιρούνται κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού. Πρέπει να σημειωθεί, ότι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προβλέπει έργα για το μεταναστευτικό, για όσα όμως είναι συγχρηματοδοτούμενα με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Οπως όμως φαίνεται από τις συγκεκριμένες αποφάσεις, η χρηματοδότηση προέρχεται κατά 100% από ελληνικά κονδύλια.
Ο Υπεύθυνος τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε στο protothema.gr: «Η Κυβέρνηση επέδειξε μια παροιμιώδη διοικητική ανεπάρκεια και μια αδικαιολόγητη κωλυσιεργία στη δημοσιονομική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Η καθυστέρηση στη σύσταση και λειτουργία της υπηρεσίας για τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη μετανάστευση είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί δυσανάλογα ο κρατικός προϋπολογισμός. Τα ευρωπαϊκά κονδύλια υπάρχουν. Η απορρόφηση τους όμως προϋποθέτει την τήρηση κανόνων και τη απαραίτητη διαφάνεια στη διαγωνιστική διαδικασία. Η κυβέρνηση επέλεξε τον εύκολο δρόμο. Σπαταλά ποσά από το πενιχρό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το οποίο μάλιστα φροντίζει να μοιράζει δεξιά και αριστερά μέσα από απολύτως αδιαφανείς διαδικασίες».


Την ίδια ώρα φουντώνει η μάχη για τα κάμπινγκ των μεταναστών. Οπως καταγγέλλεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το κράτος κλείνει συμφωνίες με επιχειρηματίες σε κόστος ακόμη και διπλάσιο από αυτό που πλήρωναν πρωτύτερα Έλληνες ή ξένοι παραθεριστές. Αποκαλυπτικά είναι τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπεγράφησαν με δύο κάμπινγκ στην Κατερίνη και το Λιτόχωρο Πιερίας. Το ημερήσιο κόστος κατά άτομο ανέρχεται σε 9,5 ευρώ, όταν για παράδειγμα στο κάμπινγκ της Πιερίας η τιμή για τη διανυκτέρευση ενήλικα έφτανε τα 4 ευρώ το 2013. Και μπορεί η τιμή να μην είναι φετινή, όμως από το 2013 το σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων έχει παγώσει ή και μειώσει το κόστος λόγω της κρίσης.

Η αντιπαράθεση για τα κάμπινγκ των μεταναστών μεταφέρθηκε στη Βουλή, όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Οταν ο κ. Θεοδωράκης κατήγγειλε το κόστος ημερήσιας φιλοξενίας προσφύγων ύψους 9,5 ευρώ χωρίς φαγητό, ο κ. Βίτσας τον κατηγόρησε για «φθηνή πολιτική υπονοούμενων», λέγοντας ότι ο «κ. Θεοδωράκης προτιμά το ρόλο του επιπόλαιου λογιστή» και ότι στην προκειμένη περίπτωση προέβη σε λαθροχειρία, καθώς αναφέρθηκε στις περσινές τιμές κατ’ άτομον, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την παροχή σκηνής και ηλεκτρικού ρεύματος. Σύμφωνα πάντως με την σύζυγο του επιχειρηματία με την οποία επικοινωνήσαμε, ο στρατός ήταν αυτός που παρείχε τις σκηνές, ενώ φροντίζει και για τη σίτιση των μεταναστών. Οπως υποστήριξε η επιχειρηματίας, ακόμη και η τιμή των 9,5 ευρώ δεν είναι μεγάλη, καθώς οι φόροι που καλείται να πληρώσει είναι υψηλοί, ενώ μόλις έγινε γνωστό ότι φιλοξενούν μετανάστες και πρόσφυγες, έχασαν όλους τους ξένους τουρίστες που φιλοξενούσαν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια.Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκεκριμένη έκταση στο Λιτόχωρο, που σήμερα φιλοξενεί περίπου 200 μετανάστες, είχε επιλέξει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ (τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ) Πιερίας το 2012 για να πραγματοποιήσει το 15ο εναλλακτικό κάμπινγκ. Από τις 27 Ιουλίου μέχρι της 5 Αυγούστου 2012, στην περιοχή του Βαρικού, ανάμεσα στο Λιτόχωρο και την Κατερίνη, στη νότια Πιερία, με θέα τον Ολυμπο και μόλις εκατό μέτρα από την παραλία, δεκάδες νέοι – μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν απολαύσει τις ομορφιές της φύσης, αλλά και συμμετάσχει σε συζητήσεις σχετικά με την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας με ομιλητές τον τότε Γραμματέα Κ.Π.Ε ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα, το μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου, τον Πάνο Λάμπρου και άλλους. Σύμφωνα με την αίτηση συμμετοχής, το κόστος της σκηνής ήταν 4 ευρώ ανά άτομο. Το ίδιο κάμπινγκ έχουν επιλέξει ακόμη η νεολαία ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αριστερής Ανασύνθεσης και άλλες Αριστερές ομάδες.Στα 9,5 ευρώ ανέρχεται το κόστος της ημερήσιας φιλοξενίας του μετανάστη και στο κάμπινγκ της Κατερίνης. Ο επιχειρηματίας μας απάντησε ότι η τιμή είναι χαμηλή, ενώ έχει διαθέσει στους πρόσφυγες και μετανάστες, πέραν των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τη σύμβαση, από δορυφορικά πιάτα, ίντερνετ και πλυντήρια, μέχρι πρίζες για να φορτίζουν τα κινητά τους, συντασσόμενος με τον αναπληρωτή υπουργό εθνικής άμυνας που κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού, ότι δεν συνυπολόγισε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι τόσο ο αρμόδιος υπουργός όσο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παραγνώρισαν το γεγονός, ότι στα κάμπινγκ το ρεύμα είναι δωρεάν.

Το θέμα της φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων σε χώρους υποδοχής έχει προκαλέσει και το «ζωηρό» ενδιαφέρον βουλευτών της κυβέρνησης. Αποκαλυπτικό είναι το email του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μορφίδη προς τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα τον περασμένο Απρίλιο, με το οποίο του αποστέλλει το τοπογραφικό με την πρόταση της δημάρχου της περιοχής, ενώ ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να του κοινοποιήσει ενδεχόμενη λίστα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με διαθέσιμα οικόπεδα ή κτίρια. Μία πρακτική που μόνο συνήθης δεν είναι.


9,5 ευρώ το άτομο στοιχίζει ημερησίως στο κράτος η ενοικίαση του κάμπινγκ στην Κατερίνη για τη φιλοξενία των μεταναστών


Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Βίτσας με τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ ορίζει το ημερήσιο μίσθωμα προς 9,5 ευρώ το άτομο


Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του κάμπινγκ στο Λιτόχωρο, το 2013 το ημερήσιο μίσθωμα για τους τουρίστες ανερχόταν σε μόλις 4 ευρώ το άτομο. Προφανώς από τότε το το κόστος θα έπρεπε να έχει μείνει το ίδιο ή να έχει μειωθεί. Σίγουρα όμως όχι να διπλασιαστεί


Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα στις 22 Απριλίου 2016, κατανέμεται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μετεγκατάσταση προσφύγων σε χώρους φιλοξενίας αρμοδιότητας του ΓΕΣ. Το ανωτέρω ποσό προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο μέχρι πρότινος προοριζόταν για άλλους σκοπούς και όχι για το μεταναστευτικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (20)

ουστ

και μετά μας λένε ότι δεν έχουν λεφτά για να προσλάβουν φύλακες στις καινούριες φυλακές, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα "καλά" παιδιά να τριγυρνάνε ελεύθερα έτσι για την αποσυμφώρηση των φυλακών.

ειναι μεγαλη η μπιζνα ....

οι .... ανθρωπιστες συριζαιοι, πληρώθηκαν απο τους λαθρο για να τους βάλουν στα νησια και να τους μεταφερουν απο τα νησιά στην Ειδομενη και απο εκει σε Γερμανια κλπ. Η τασια και ο Δριτσας ... δουλεψαν καλά. Ο ενας τους προσκαλεσε και ειπε στο Ναυτικο να μην διώχνει κανένα και ο αλλος τους μετεφερε στον Πειραια. Τωρα μας εμειναν αμανατι, αφου η ''κακια Ευρωπη'' εκλεισε τα συνορα. Ο Μουζαλας το ειπε, να βγαλουμε ανακοινωση οτι εκλεισαν τα συνορα, να μην πουλανε τα σπιτια τους και ναρχονται. Σαν να λεμε, παιδια σταματηστε μας πιάσανε. Βαζουν τωρα αυτοι οι προδοτες, αυτοι οι αχρηστοι, τους οικονομικα εξαθλιωμενους Ελληνες να πληρωνουν 9,5 ευρω την ημερα απο τα προγραμμα δημοσιων επενδυσεων, για τα ''πελατακια'' τους, οσο αυτα θα μείνουν εδω. Ας κανει καποιος δημοσιογραφος μια ερευνα, τι ψήφισαν αυτοι οι ''επιχειρηματιες'' ιδιοκτητες των καμπινγκ ? γιατί ο καυγας μουζαλα καμμενου για τη ''Μακεδονία'', ειχε γινει γιατι οι συριζαίοι εβαζαν μονο σε δικα τους καμπινγκ τους λαθρο και οχι σε αυτα των ανελ. 9,5 ευρω παιρνει ο ''επιχειρηματιας'' ενω έπαιρνε 4,5 για τον τουριστα !! Ειναι μεγαλη η μπιζνα. Το ιδιο και με τις ''επιτροπες ασυλου''. Εβαλε η τασια ολους τους λαθρο να κανουν αιτησεις ασυλου για να μην επαναπροωθηθει κανενας στη Τουρκια και για να διορισουν τους συριζαιους στις επιτροπες. Μας τελειώνουν ρε ξυπνηστε, ουτε τους λαθρο αγαπουν, τους χρησιμοποιουν για να πλουτισουν, το χρημα αγαπουν και μισουν την Ελλαδα.

Panos

Κοινές δράσεις: οι λάθρο είναι οι επενδυτές της χώρας και η χώρα επενδύει σε αυτούς ροκανίζοντας το προγράμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Να λοιπόν γιατί ο Αναπτυξιακός Νόμος πρόκειται να έχει πολύ λίγες πιστώσεις. Θα έχει λίγες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σκορπίζει τα λεφτά σε λάθρο και σε ημέτερους εργολάβους. Να είναι καλά το κλεπτοπασοκ που προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ. Τους έκανε τζιμάνια σε χρόνο dt. Φυλακή δεν θα πάει κανείς ελληνόπουλα;

@μα με τι μας ψεκάζουν τελικά??????

Πάει και το ωραίο Λιτόχωρο...Ενα ένα πέφτουν τα Ελλαδικά "κάστρα" στα χέρια των λαθροεισβολέων μας και εμείς παραμένουμε...Τσυριζοθεατές της ίδιας μας καταστροφής!!!!

Mπόχας

Aπλυτοι έμεναν και πριν. Απλυτοι μένουν και τώρα. Μηδεν διαφορά

opa

σοσιαΛΗΣΤΕΣ είναι τι δεν καταλαβαίνεις;

ΣΤΟΛΗ

Ο ΒΙΤΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ '' ΚΟΙΤΑΖΕΙ '' ΑΜΕΤΟΧΟΣ !! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ,ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ '' ΑΕΡΑ'' ........ ??

Θωμάς Μπινιάρης

Γνωστά τα κόλπα.... καθυστερούμε τα πάντα μέχρι να φτάσουν τα πράγματα στα όριά τους. Έπειτα με την πρόφαση του κατ' επείγοντος αντί για διαγωνισμό κάνουμε ανάθεση...και όχι με τα λεφτά της ΕΕ που μας χαρίζονται αλλά απαιτούν διαφάνεια αλλά από το ταμείο των δημόσιων επενδύσεων. Δίνουμε και στον "δικό μας" διπλή τιμή από την κανονική...και έτσι βγαίνει το χαρτζηλικάκι...τώρ αν πρόκειται για χαρτζηλικάκι βγαλμένο από τον πόνο και το δάκρυ των μεταναστών.....δεν πειράζει...είναι χαρτζηλικάκι με αριστερό ηθικό πλεονέκτημα....

Σωτήρης Νικολάου

Μέχρι να γεμίσουν οι "αριστερές" τσέπες θα τους φάμε στα μούτρα! Επικίνδυνοι και γελίοι!

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΕ ...ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΙΣΜΩΝ .ΟΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ Ο ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ? ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΥΜΑ ... ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης