Κοζάνη: Δίνουν προς υιοθεσία τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Κοζάνη: Δίνουν προς υιοθεσία τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Αν δεν βρεθεί ανάδοχος, σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει να θανατωθούν 

Κοζάνη: Δίνουν προς υιοθεσία τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο
Μετά το τραγικό περιστατικό με το 5χρονο αγόρι, που σκότωσαν τα ροτβάιλερ σε σπίτι της Κοζάνης την Κυριακή του Πάσχα, τα οκτώ σκυλιά -μεταξύ των οποίων και τα δύο που σκότωσαν το παιδί- παρέλαβε ο Δήμος Κοζάνης με διάταξη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι σκύλοι οδηγήθηκαν στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου και διαχειρίστηκαν ως αδέσποτοι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Ειδική επιστημονική επιτροπή του Δήμου, έκρινε λίγες ημέρες μετά τα οκτώ σκυλιά ως επικίνδυνα. Αυτό σημαίνει βάσει νόμου ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για υιοθεσία, θα τους γίνει ευθανασία.

Έτσι τώρα, ο Δήμος Κοζάνης, καλεί με ανακοίνωσή του, τους ενδιαφερόμενους - είτε απλοί πολίτες είτε σωματεία φιλοζωικά- να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου http://www.kozanh.gr/web/guest/dogs, όπου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και λοιπά διαθέσιμα στοιχεία των ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2461350444 (κα Δαδαμόγια, Υπεύθυνη Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης) και αν εν τέλει επιθυμούν να υποβάλλουν γραπτώς το αίτημά τους για υιοθεσία στο Δήμο Κοζάνης (Γραφείο Πρωτοκόλλου, Πλ. Νίκης 1, Κοζάνη 50131) αυτοπροσώπως ή με mail στο grad@kozanh.gr μέχρι και την Τρίτη 24 Μαΐου 2016.
Κλείσιμο


Πηγή:www.kozanilife.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης