Τραγωδία στην Κοζάνη: Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο αγοράκι!

Τραγωδία στην Κοζάνη: Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο αγοράκι!

Ενώ γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου

Τραγωδία στην Κοζάνη: Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο αγοράκι!
Μια απίστευτη τραγωδία με θύμα ένα αγοράκι ηλικίας πέντε ετών εκτυλίχθηκε σήμερα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα
kozan.gr, το παιδάκι δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι δραματικές αυτές στιγμές έλαβαν χώρα ενώ το αγόρι γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου. 

Κλείσιμο
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα σκυλιά τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, επιτέθηκαν στο παιδί και το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο και στον λαιμό. Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr
, τα σκυλιά έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στο αγόρι με μανία.

Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ ειδοποιήθηκε -από γείτονες- και η αστυνομία.  Το παιδί χειρουργήθηκε και οι γιατροί έδωσαν για 45 λεπτά μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 15.30.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ τα δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με εντολή της Αστυνομίας, περισυνελέγησαν από ειδικό συνεργείο του δήμου Κοζάνης, όπου αυτή την ώρα φυλάσσονται στο καταφύγιο των αδέσποτων που διαθέτει στην περιοχή.

Tο πρωί της Δευτέρας θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού, το οποίο περνούσε τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχή μαζί με τη μητέρα του, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κοζάνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης