Η Μονακό αδελφοποιήθηκε με τον Οδυσσέα Νυδρίου λόγω... Ριμπολόβλεφ

Η Μονακό αδελφοποιήθηκε με τον Οδυσσέα Νυδρίου λόγω... Ριμπολόβλεφ

Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει τις προθέσεις του για καλή γειτονία με τους κατοίκους του Νυδρίου με μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε κάτω από το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση 

Η Μονακό αδελφοποιήθηκε με τον Οδυσσέα Νυδρίου λόγω... Ριμπολόβλεφ
Ένδοξες στιγμές για το ποδόσφαιρο της Λευκάδας χθες, αφού η Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αδελφοποιήθηκε με την τοπική ομάδα Οδυσσέα Νυδρίου, που αγωνίζεται στο Β’ τοπικό. 

Όλοι οι κάτοικοι του Νυδρίου και εκατοντάδες τουρίστες αλλά και Λευκαδίτες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της πόλης και κάτω από το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση σε μια λαμπρή τελετή έγινε η αδελφοποίηση των δυο σωματείων. 



Συνδετικός κρίκος και εμπνευστής ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που θέλησε και με αυτόν τον τρόπο να δείξει τις προθέσεις του για καλή γειτονία με τους κατοίκους του Νυδρίου. 
Κλείσιμο

Η τελετή πραγματοποιήθηκε, όπως έγραψε το lefkadapress, παρουσία του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλου, του δημάρχου Λευκάδας του αντιπεριφερειάρχη και του βουλευτή του νησιού Θανάση Καββαδά, αλλά και μελών της Μονακό καθώς και εκπροσώπων της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. 



Έτσι από τη Μονακό ήρθε στη Λευκάδα ο γενικός διευθυντής και αντιπρόεδρος της ομάδας Φίλιπ Ντόχοντ ενώ το παρόν έδωσε και ο ξάδερφος του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ Αντρέι Κονογκόροφ που παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα από τους υπεύθυνους της ομάδας του Οδυσσέα Νυδρίου. 



Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν και ο Άκης Ζήκος που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Μονακό. 















πηγή φωτογραφιών mylefkada και lefkadapress 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης