Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στα Γρεβενά

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στα Γρεβενά

Αρχικά, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 60χρονου, στο οποίο ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με καπνό βάρους ενός κιλού και 380 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στα Γρεβενά
Δυο συλλήψεις σε διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή αδασμολόγητου καπνού έκαναν μέσα σε λίγη ώρα σε περιοχή των Γρεβενών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Κοζάνη που αναζητούσαν τους αγοραστές ποσότητας την οποία είχαν κατάσχει τις προηγούμενες ημέρες.

Αρχικά, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 60χρονου, στο οποίο ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με καπνό βάρους ενός κιλού και 380 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης  και τον συνέλαβαν. Εκτός από αυτά, βρήκαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυο κυνηγετικά όπλα των οποίων η άδεια κατοχής είχε λήξει κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 46χρονου στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες που περιείχαν καπνό βάρους 560 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου του κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Και αυτός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ οι ποσότητες καπνού εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης