Ρεπόρτερ της RAI μπαίνει παράνομα στα Σκόπια: «Κοιτάξτε πόσο εύκολα περνάμε τα σύνορα»

Ρεπόρτερ της RAI μπαίνει παράνομα στα Σκόπια: «Κοιτάξτε πόσο εύκολα περνάμε τα σύνορα»

Δείτε το βίντεο - Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να ανακαλύψει κάποιο μυστικό μονοπάτι για να περάσει τα σύνορα και το κατάφερε

Ρεπόρτερ της RAI μπαίνει παράνομα στα Σκόπια: «Κοιτάξτε πόσο εύκολα περνάμε τα σύνορα»
Απεσταλμένος δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης RΑΙ επιχείρησε να περάσει παράνομα τα σύνορα με τα Σκόπια και η προσπάθειά του σοκάρει και ανεβάζει την αδρεναλίνη. 

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να ανακαλύψει κάποιο μυστικό μονοπάτι για να περάσει τα σύνορα και το κατάφερε. Άλλωστε, διακινητές συνεχίζουν να θησαυρίζουν, καθώς εκμεταλλεύονται την απόγνωση των
προσφύγων και των
μεταναστών
Κλείσιμο
και με το αζημίωτο τους οδηγούν στα Σκόπια μέσα από μυστικά περάσματα.

Ενα τέτοιο μυστικό πέρασμα αναζήτησε και ο Ιλάριο Πιαναρέλι της RΑΙ. Μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο αποφάσισαν να ακολουθήσουν μέσα στη νύχτα ένα από τα μονοπάτια, συνάντησαν στο δρόμο τους παράνομους μετανάστες, φοβήθηκαν, γνωρίστηκαν, έδωσαν τα χέρια, και συνέχισαν την πορεία τους. 

Ο ρεπόρτερ συνέχισε το οδοιπορικό του, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο η πορεία του ανακόπηκε καθώς το έδαφος είχε μετατραπεί σε βάλτο εξαιτίας των βροχοπτώσεων. Αποφάσισαν να πάνε από άλλο μονοπάτι. Το εντόπισαν, ξεκίνησαν τη νέα πορεία τους και τελικά έφτασαν στα σύνορα, στο σημείο που τελειώνει ο φράχτης.

Εκεί, μετά τον φράχτη υπάρχει μόνο συρματόπλεγμα, το οποίο μπορεί κάποιος να το περάσει πολύ εύκολα. Ετσι, ο δημοσιογράφος της RΑΙ μέσα στη νύχτα κατάφερε να περάσει παράνομα από την Ελλάδα στα Σκόπια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης