Οικογενειακή τραγωδία στην Αρκαδία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Αρκαδία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε - Σοκαρισμένη η 23χρονη κόρη του ζευγαριού που μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τη μητέρα της σε «πνιγμένη» σε λίμνη αίματος  

Οικογενειακή τραγωδία στην Αρκαδία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Ισχυρό σοκ υπέστη η 23χρονη κόρη ενός ζευγαριού στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όταν άκουσε πυροβολισμούς στο σπίτι της οικογένειάς της και βρήκε νεκρή τη μητέρα της και ετοιμοθάνατο τον πατέρα της, ο οποίος την είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 52χρονος συζυγοκτόνος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, αλλά πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο Τρίπολης άφησε την τελευταία του πνοή. Στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής, έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας και της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και, άγνωστο για ποιον λόγο, καυγάδισε γύρω στις 6 τα ξημερώματα. Πάνω στον καυγά, ο 52χρονος σήκωσε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ την 54χρονη σύζυγό του σκοτώνοντάς την ακαριαία. Αμέσως μετά, πυροβολήθηκε και ο ίδιος με το όπλο που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του. Οι σοροί του θύματος και του δράστη και αυτόχειρα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης