Ξάνθη: Λήστεψαν γριούλα κι ξάφρισαν ναούς σχολεία και γραφεία

Ξάνθη: Λήστεψαν γριούλα κι ξάφρισαν ναούς σχολεία και γραφεία

Οι σεσημασμένοι κακοποιοί ηλικίας 23 και 30 χρόνων, δρούσαν από τις 30 Οκτωβρίου πέρυσι ως τις 13 Μαρτίου φέτος

Ξάνθη: Λήστεψαν γριούλα κι ξάφρισαν ναούς σχολεία και γραφεία
Είχαν εμπειρία στις ληστείες και τις διακεκριμένες κλοπές, δυο νεαροί που αποκαλύφθηκε ότι διέπραξαν 12 διαρρήξεις σε εκκλησίες, σχολεία, γραφεία και σπίτια στην Ξάνθη. Μάλιστα, είχαν χτυπήσει άγρια μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν αποπειράθηκαν να τη ληστέψουν!

Οι σεσημασμένοι κακοποιοί ηλικίας 23 και 30 χρόνων, δρούσαν από τις 30 Οκτωβρίου πέρυσι ως τις 13 Μαρτίου φέτος. Στο διάστημα αυτό, διέρρηξαν επτά γραφεία συλλόγων και φορέων, ένα ναό, ένα σχολείο, δύο  επιχειρήσεις και ένα σπίτι στην πόλη της Ξάνθης, από τα οποία έκλεψαν 220 ευρώ, επτά φορητούς υπολογιστές, τέσσερις τηλεοράσεις, χρυσαφικά, κοσμήματα, πέντε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα εξαρτήματα, μια σφραγίδα, ένα κλειδί οχήματος και είδη ρουχισμού.

Ο 23χρονος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο κουκουλοφόρους κακοποιούς που είχαν εισβάλει στις 13 Φεβρουαρίου στο σπίτι μιας 82χρονης, την χτύπησαν, αλλά έφυγαν χωρίς να βρουν κάτι για να αρπάξουν. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης