Η ακτιβίστρια που άφησε την κότα στο Μαξίμου «ξαναχτύπησε» μέσω facebook

Η ακτιβίστρια που άφησε την κότα στο Μαξίμου «ξαναχτύπησε» μέσω facebook

Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Ελληνικό

Η ακτιβίστρια που άφησε την κότα στο Μαξίμου «ξαναχτύπησε» μέσω facebook
Σε μια σοβαρή καταγγελία για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο Ελληνικό προχώρησε την Παρασκευή η  ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά, η γυναίκα η οποία πριν από λίγο καιρό άφησε μια κότα στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με αυτά που γράφει στη σελίδα της στο facebook, κάποιος γνωστός της ενδιαφέρθηκε να προσφέρει διάφορα προϊόντα αλλά... έπεσε σε τοίχο.

Όπως καταγγέλλει η κυρία Βουτσινά, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι δεν χρειάζονται κάτι και πως «όλα αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι προπαγάνδα».

Δείτε την καταγγελία της Αυγής Βουτσινά:


Κλείσιμο
«Συνεργάτης μου που έχει μεταξύ άλλων και φούρνο,ετοίμασε απο 300 κομμάτια κρουασάν, φρατζολάκια ψωμιού,τυρόπιτες,και διάφορα άλλα προϊόντα. Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει πως μπορεί να τα παραδώσει στο Ελληνικό.

Του έδωσαν ένα κινητό, και πήρε.Η κυρία (που λέει ο λόγος κυρία) που απάντησε,ούτε λίγο ούτε πολύ ενοχλήθηκε απο την κλήση,ρωτώντας τον αγενέστατα που βρήκε το τηλέφωνό της,και του είπε ότι οι πρόσφυγες…μετανάστες…όπως θέλετε πείτε το, δεν χρειάζονται τίποτα,και ότι όλα αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι προπαγάνδα.

Φυσικά του ζήτησε να μην ασχοληθεί πάλι με το θέμα αυτό.Τα πράγματα πήγαν τελικά στο χωριό SOS στην Βάρη. Εκεί στέλνει κάθε εβδομάδα προμήθειες έτσι κι αλλιώς.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι μόνο ανθρωπιστικό. Είναι βαριά πολιτικό.Όποιος νομίζει ότι σκέφτονται ανθρωπιστικά τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ του τόπου μας,και προσπαθεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους,κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Το μόνο που καταφέρνουμε,είναι να βοηθάμε τα λαμόγια να κονομάνε περισσότερα, εις βάρος όλων μας. Ψάχνοντας λοιπόν έμαθα κι άλλα πράγματα πολύ…πολύ…πολύ…σοβαρά,τα οποία θα προσπαθήσω να τα τεκμηριώσω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης