Η ΔΕΗ στηρίζει την κυβέρνηση για το θέμα του ΑΔΜΗΕ

Η ΔΕΗ στηρίζει την κυβέρνηση για το θέμα του ΑΔΜΗΕ

Παρά τις φήμες για ψυχρές σχέσεις τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του προέδρου της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, η ΔΕΗ τονίζει σήμερα ότι θα στηρίξει την προσπάθεια για την υλοποίηση της συμφωνίας

Η ΔΕΗ στηρίζει την κυβέρνηση για το θέμα του ΑΔΜΗΕ
Σε κίνηση στήριξης της κυβέρνησης για το θέμα του ΑΔΜΗΕ προχώρησε η ΔΕΗ, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν κάνει την εμφάνισή τους «σύννεφα» στις σχέσεις μεταξύ του υπουργού Ενέργειας  και του προέδρου κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, καθώς από το περιβάλλον του Πάνου Σκουρλέτη είχαν εκφραστεί γκρίνιες. 

Από τη ΔΕΗ τονίζουν ότι είναι αυτονόητο ότι η διοίκηση θα στηρίξει την προσπάθεια του βασικού μας μετόχου για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον πιο αποδοτικό τρόπο τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους λοιπούς μετόχους. 

Άλλωστε, όπως τονίζει η επιχείρηση, υπάρχουν αρκετά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τον πλέον ορθό και αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να διασφαλισθεί, όπως δήλωσε και ο αρμόδιος υπουργός, πλήρως η κατά το 100% αποζημίωση της ΔΕΗ και κατ´ επέκταση το συμφέρον της επιχείρησης με απόλυτο σεβασμό έναντι των δικαιωμάτων όλων των μετόχων.

Κλείσιμο
«Η διοίκηση της ΔΕΗ θα συνεχίσει, μαζί με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Ομίλου, με ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση την προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων μας για την ενίσχυση και ανάπτυξη του Ομίλου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης