Τι λέει ο 58χρονος που πυροβόλησαν στου Ρέντη για να του κλέψουν τη μοτοσικλέτα

Τι λέει ο 58χρονος που πυροβόλησαν στου Ρέντη για να του κλέψουν τη μοτοσικλέτα

Τύχη βουνό είχε υπάλληλος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων

Τι λέει ο 58χρονος που πυροβόλησαν στου Ρέντη για να του κλέψουν τη μοτοσικλέτα
Τύχη «βουνό» είχε ο 58χρονος υπάλληλος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων, υπηρεσίας του υπουργείου Πολιτισμού στον Ρέντη, ο οποίος δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι όταν δυο αδίστακτοι κακοποιοί τον λήστεψαν, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του, το πρωί της Δευτέρας.

Οι δράστες, αφού τον σημάδεψαν με το όπλο και του πήραν τα 70 ευρώ που είχε πάνω του, του ζήτησαν τα κλειδιά της μηχανής καθώς τους φάνηκαν λίγα τα χρήματα!

«Το πρωί εγώ πάω στην δουλειά μου στις 6.30 με 6.45 και ανοίγω τον χώρο για να έρθουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Μόλις κατέβηκα από την μοτοσυκλέτα, στο πάρκο ακριβώς απέναντι ήταν παρκαρισμένο ένα μηχανάκι και μου έκανε εντύπωση. Ξαφνικά από το πάρκο ξεπετάγονται δυο πιτσιρικάδες και έρχεται ο ένας με όπλο και μου λέει: «Δώστε μου τα λεφτά σας». Ανοίγω την τσάντα και τους δίνω 70 ευρώ, όσα είχα και μου είπαν μάλιστα “καλά μόνο αυτά έχεις;”. Και αφού τα πήρε, λέει: θέλω και τα κλειδιά της μηχανής. Του είπα, δεν στα δίνω, και αυτό συνεχίστηκε και όπως είχε το όπλο μπροστά ρίχνει μια και με πήρε στο πόδι δεξιά», είπε χαρακτηριστικά στο protothema.g
r ο Λάζαρος Βουδούρης, εργαζόμενος του υπουργείου Πολιτισμού.

Ο 58χρονος μιλά στο protothema.gr

Κλείσιμο


Η επίθεση σημειώθηκε έξω από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων


Σύμφωνα με το θύμα, κατά τη διάρκεια της ληστείας και την ώρα που τον απειλούσα οι νεαροί, έφτασε στην υπηρεσία με τη μηχανή του και ένας άλλος ένας συνάδελφος του. Αυτός ο άντρας σταμάτησε μπροστά στους δράστες, αλλά στη θέα του όπλου και στην κόφτη φωνή του κακοποιού που του είπε να φύγει, εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έφυγε και έκανε έναν κύκλο το τετράγωνο. Εκείνη την ώρα οι δράστες πυροβόλησαν τον 58χρονο και έφυγαν, παίρνοντας μαζί τους την μοτοσυκλέτα του.

«Όταν βρισκόμασταν ακόμα στους διαπληκτισμούς, έφτασε στην δουλειά και ένας άλλος συνάδελφος ο οποίος μάλιστα πήγε να κατέβει αλλά όταν τον σημάδεψαν με το όπλο και του είπαν να φύγει, εκείνος υπάκουσε και έκανε έναν γύρο το τετράγωνο», είπε χαρακτηριστικά ο 58χρονος.

Οι δύο δράστες, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του θύματος ήταν νεαρής ηλικίας, διέφυγαν με δυο μηχανές, η μία από τις οποίες ανήκε στο θύμα. Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες έφυγαν με κατεύθυνση το Αιγάλεω προς την οδό Δημαράτου και φορούσαν μαύρα ρούχα, ενώ ο ένας είχε και μούσι.

Πάντως, παρά την ταλαιπωρία που υπέστη αλλά και το σοκ από την επίθεση, ο 58χρονος, χαριτολογώντας υπογράμμισε πως το τζακ-ποτ του Τζόκερ δεν έπεσε στην Πάτρα, αλλά το έπιασε εκείνος το πρωί στη δουλειά. «Ήμουν πολύ τυχερός», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης