«Πάτωσε» (τηλεοπτικά) η συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ

«Πάτωσε» (τηλεοπτικά) η συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ

Μέσο όρο 10,4% και μόλις 5,7% στις ηλικίες 15-24, συγκέντρωσε η διάρκειας μιάμισης ώρας περίπου εκπομπή - Ο Βασίλης Λεβέντης στο Star άφησε πίσω δέκα ολόκληρες μονάδες τον πρωθυπουργό με μέσο όρο 20,4%

«Πάτωσε» (τηλεοπτικά) η συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ
Μόλις 10,4% μέσο όρο τηλεθέασης έκανε η χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ. Το ποσοστό σε απόλυτα νούμερα αντιστοιχεί σε περίπου 453 χιλιάδες τηλεθεατές. 

Τα ποσοστά είναι ακόμη χαμηλότερα σε ότι αφορά το νεανικό κοινό ηλικιών 15 - 44 όπου ο μέσος όρος διαμορφώνεται στο 5,7%.

Στα επιμέρους στοιχεία αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στους τηλεθεατές άνω των 65 με 17,1% και το χαμηλότερο στις γυναίκες 15 - 24 με ποσοστό 2,4%.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού μεταδόθηκε στην prime time ζώνη, καθώς ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 22:00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 23:30.

Κλείσιμο
Με δέκα μονάδες μπροστά στην τηλεθέαση ο Βασίλης Λεβέντης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το «ραβασάκι» της AGB ο Βασίλης Λεβέντης στον «Ενικό» στο κανάλι Star φαίνεται πως κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς στο μέσο όρο κατάφερε και έκανε ένα διόλου ευκαταφρόνητο 20,4%.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης