Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στη Λάρισα

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στη Λάρισα

Το θύμα μαζί με τον 49χρονο πατέρα του, είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν σε ποιμνιοστάσιο στο χωριό Άγιοι Ανάργυροι – Έγιναν αντιληπτοί από τον 51χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος τους πυροβόλησε

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στη Λάρισα
Αυτός είναι ο άτυχος 23χρονος που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Παρασκευής από σφαίρα κατά τη διάρκεια ληστείας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Λάρισας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 23χρονος, μαζί με τον 49χρονο πατέρα του από το χωριό Αμπελάκια Τεμπών, τα ξημερώματα της Παρασκευής είχαν μεταβεί στο χωριό Άγιοι Ανάργυροι με σκοπό να πραγματοποιήσουν κλοπή από ποιμνιοστάσιο ενός 51χρονου. Τα πράγματα όμως πήραν δραματική τροπή, καθώς πατέρας και γιος έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού. 

Ο άτυχος 23χρονος 
Κλείσιμο



Το χρονικό της υπόθεσης 
Ο 49χρονος μαζί με τον 23χρονο γιο του, έφυγαν από το χωριό Αμπελάκια Τεμπών, τα ξημερώματα της Παρασκευής και πήγαν στους Αγίους Αναργύρους, ένα χωριό 45 χλμ μακριά, με σκοπό να εισβάλουν σε ένα ποιμνιοστάσιο και να κλέψουν. 

Πατέρας και γιος, παραβίασαν το ποιμνιοστάσιο του 51χρονου, όμως αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι υπήρχε σύστημα ασφαλείας, το οποίο και ειδοποίησε τον κτηνοτρόφο.

Ο 51χρονος κτηνοτρόφος, πήρε λοιπόν τον 28χρονο γιο του και οπλισμένοι πήγαν μαζί στο μαντρί να δουν τη συμβαίνει. 

Εκεί βρήκαν τον 49χρονο και 23χρονο. Σύμφωνα με την απολογία του 51χρονου κτηνοτρόφου στην αστυνομία, εκείνος ήταν που πυροβόλησε, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι χτύπησε θανάσιμα τον 23χρονο.

Αφού έπεσαν οι πυροβολισμοί, ο 49χρονος βλέποντας το παιδί του πεσμένο, παρόλο που τραυματίστηκε και εκείνος στο χέρι και στο πόδι, το πήρε και με το αυτοκίνητο το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 49χρονος από τα Αμπελάκια Τεμπών είναι χαρακτήρας ευέξαπτος με κακόφημο παρελθόν, γνωστός στην αστυνομία. Μάλιστα στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για υπόθεση ναρκωτικών. Αυτός ήταν και ο λόγος που η σύζυγός του και μητέρα του άτυχου 23χρονου, τον είχε εγκαταλείψει. 

Ο 49χρονος ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης στο χωριό, εδώ και ένα χρόνο είχε ανοίξει και ένα ποιμνιοστάσιο με αρκετά πρόβατα και γουρούνια.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στο χωριό, ήταν υπάκουος και εργατικός, βοηθώντας συνέχεια τον πατέρα του. Ο 23χρονος αγαπούσε το κυνήγι και δούλευε συχνά στις οικογενειακές επιχειρήσεις. 

Η αστυνομία ακόμα συλλέγει στοιχεία, ενώ περιμένει και την βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η απολογία του 51χρονου κτηνοτρόφου. 

Σε βάρος του 51χρονου και 28χρονου γιου του,  σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης