Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε συγχωριανό του με μεταλλικό κλομπ

Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε συγχωριανό του με μεταλλικό κλομπ

Το επεισόδιο συνέβη στη 1.10΄ τα ξημερώματα της Κυριακής όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε έντονη λογομαχία μεταξύ δράστη και θύματος στο καφενείο του χωριού και βγήκαν στο δρόμο για να λύσουν τις διαφορές τους

Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε συγχωριανό του με μεταλλικό κλομπ
Βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ένας 59χρονος άνδρας ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα από έναν συγχωριανό του με μεταλλικό κλομπ κατά την διάρκεια καυγά στην κοινότητα Καινούργιο Θεστιέων.

Το επεισόδιο συνέβη στη 1.10΄ τα ξημερώματα της Κυριακής όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε έντονη λογομαχία μεταξύ δράστη και θύματος στο καφενείο του χωριού και βγήκαν στο δρόμο για να λύσουν τις διαφορές τους. Ξαφνικά, όμως, ο δράστης άρπαξε μια μεταλλική ράβδο μήκους 1,20 μέτρου και άρχισε να χτυπά με αυτήν στο κεφάλι τον 59χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος!

Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και αναζητείται από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που γνωρίζουν τα στοιχεία ταυτότητάς του και έχουν ήδη σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και οπλοχρησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης