Καλαμάτα: Ξάφρισε τον φίλο της ενώ έτρωγε μαζί του

Καλαμάτα: Ξάφρισε τον φίλο της ενώ έτρωγε μαζί του

Ερήμην καταδικάστηκε η 63χρονη Ελληνίδα δράστιδα μιας ασυνήθιστης υπόθεσης κλοπής που είχε γίνει πριν από δυόμισι χρόνια στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Ξάφρισε τον φίλο της ενώ έτρωγε μαζί του
Ερήμην καταδικάστηκε η 63χρονη Ελληνίδα δράστιδα μιας ασυνήθιστης υπόθεσης κλοπής που είχε γίνει πριν από δυόμισι χρόνια στην Καλαμάτα, με θύμα έναν Ιταλό μόνιμο κάτοικο της πόλης. Όλα αυτά τα χρόνια, οι αστυνομικοί την αναζητούσαν στο σπίτι και το μαγαζί της στο Ναύπλιο, αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί!

Η πονηρή Ελληνίδα τηλεφώνησε στις 10 Φεβρουαρίου 2013 στον αλλοδαπό με τον οποίο είχε γνωριστεί και διατηρούσαν σχέσεις και του είπε ότι βρισκόταν στην Καλαμάτα μαζί με μια Νορβηγίδα γνωστή της. Ανυποψίαστος, ο Ιταλός, τους έκανε το τραπέζι σε εστιατόριο στη μαρίνα της πόλης, αλλά κάποια στιγμή η 63χρονη του ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού του που βρισκόταν κοντά στο μαγαζί, τάχα για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. 

Όταν επέστρεψε, πήρε βιαστικά τη Νορβηγίδα και έφυγαν αφήνοντας σύξυλο τον Ιταλό! Όταν εκείνος πήγε στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι η «φίλη» του είχε αρπάξει από την ντουλάπα του 500 ευρώ, κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ που ήταν οικογενειακά κειμήλια 50.000 παλιές δραχμές και 16 παλιά ασημένια νομίσματα Καναδά! Παρ' όλο που τηλεφώνησε επανειλημμένα στην 63χρονη ζητώντας της να επιστρέψει τα κλοπιμαία και εκείνη υποσχέθηκε ότι θα του τα έδινε, όχι μόνο δεν του τα πήγε αλλά διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Κλείσιμο
Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, αλλά η κατηγορούμενη, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές, δεν έδωσε το παρών. Έτσι, της επιβλήθηκε ερήμην κάθειρξη οκτώ ετών για διακεκριμένη κλοπή, αλλά το ένταλμα εκκρεμεί ακόμη και θα συλληφθεί μόλις εντοπιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης