Ρουμάνοι... «Spiderman» χτυπούσαν σούπερ μάρκετ με ριφιφί

Ρουμάνοι... «Spiderman» χτυπούσαν σούπερ μάρκετ με ριφιφί

Οι... ακροβάτες αλλοδαποί απενεργοποιούσαν τα συστήματα ασφάλειας, σκαρφάλωναν στις οροφές των καταστημάτων και άνοιγαν τρύπες στις στέγες, από τις οποίες έμπαιναν ανενόχλητοι στο εσωτερικό

Ρουμάνοι... «Spiderman» χτυπούσαν σούπερ μάρκετ με ριφιφί
Σε διάφορες περιοχές της χώρας χτυπούσε το τελευταίο εξάμηνο μια σπείρα Ρουμάνων διαρρηκτών με «ειδικότητα» στα ριφιφί και ικανότητες... Spiderman, που είχαν ως αποκλειστικό στόχο τα σούπερ μάρκετ και τα χρηματοκιβώτια που είχαν μέσα τις εισπράξεις!

Οι... ακροβάτες αλλοδαποί απενεργοποιούσαν τα συστήματα ασφάλειας, σκαρφάλωναν στις οροφές των καταστημάτων και άνοιγαν τρύπες στις στέγες, από τις οποίες έμπαιναν ανενόχλητοι στο εσωτερικό. Όταν εντόπιζαν το χρηματοκιβώτιο, το παραβίαζαν και άρπαζαν όσα χρήματα είχε μέσα. Με αυτή τη μέθοδο είχαν αρπάξει 12.300 ευρώ από ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Βέροιας, ενώ αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο σε τουλάχιστον άλλα τρία καταστήματα σε περιοχές της Βέροιας, του Βόλου και της Λαμίας. 

Από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη ένας 27χρονος μέλος της σπείρας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών. Σε βάρος έξι ομοεθνών του ηλικίας από 23 ως 47 χρόνων που ταυτοποιήθηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές ή απόπειρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης