Βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και τον δολοφόνησαν πισώπλατα

Βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και τον δολοφόνησαν πισώπλατα

«Μάλλον είδε κάτι που δεν έπρεπε, τον αντιλήφθηκαν και τον έβγαλαν από τη μέση», υποστηρίζουν συγγενείς του

Βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και τον δολοφόνησαν πισώπλατα
Ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας περιγράφουν κάτοικοι του Ασπροπύργου, τον 59χρονο που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή. Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε δυο σφαίρες πισώπλατα από κυνηγετική καραμπίνα, μία στην πλάτη και άλλη μία στον αριστερό γοφό.
 
Ο 59χρονος ήταν βαρελοποιός και διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο του Ασπροπύργου, όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του και το ένα τους παιδί. Συνήθιζε να πηγαίνει στην Πάρνηθα και να μαζεύει ξύλα, με τα οποία επισκεύαζε βαρέλια ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή από ξύλο. «Λόγω του επαγγέλματός του ήταν γνωστός σε όλους τους κατοίκους της περιοχής. Ήταν ένας αυθόρμητος και απλός άνθρωπος. Μάλλον είδε κάτι που δεν έπρεπε, τον αντιλήφθηκαν και τον έβγαλαν από τη μέση. Στο σημείο όπου βρέθηκε δεν κυκλοφορεί ψυχή. Το μέρος αυτό είναι απόμακρο και ερημικό», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό του πρόσωπο.

Ο άτυχος οικογενειάρχης, χτες το απόγευμα πραγματοποίησε την καθιερωμένη του βόλτα στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή όπου βρίσκεται το εργοστάσιο Τιτάν, προκειμένου να βρει κάποιο καλό ξύλο που θα του ήταν χρήσιμο στο κατάστημά του. Η χθεσινή ημέρα, με σύμμαχο τον καιρό, ήταν κατάλληλη για μια εξόρμηση στο βουνό. Μόνο που σε εκείνο το σημείο δεν ήταν μόνος και δυστυχώς η βόλτα αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον, «ίσως να είδε κάποια συναλλαγή ή να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Μάλλον έγινε μάρτυρας κάποιας παράνομης δραστηριότητας. Ίσως και να τους γνώριζε. Μπλεγμένος όμως δεν ήταν πουθενά. Ήταν ένας ήσυχος οικογενειάρχης που έβγαζε τίμια το ψωμί του», αναφέρει συγγενής του άτυχου 59χρονου στο protothema.gr

Χθες το βράδυ οι επανειλημμένες προσπάθειες της συζύγου του να εντοπίσει στο τηλέφωνο τον σύζυγο της απέβησαν άκαρπες, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει για την υγεία του. Στη συνέχεια, η ίδια μαζί με κάποιους συγγενείς, απευθύνθηκαν αρχικά στον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής, μήπως κάποιος από τα μέλη του συλλόγου τον είχε δει στο βουνό ή γνώριζε κάτι. Τότε κάποια από τα μέλη του συλλόγου πήγαν στο βουνό για να τον αναζητήσουν, μιας και γνωρίζουν αρκετά καλά την περιοχή. Το πτώμα του βρέθηκε σε ερημική περιοχή κοντά στο εργοστάσιο Τιτάν, ενώ από κοντά του έλειπε το φορτηγό, με το οποίο ο 59χρονος είχε φτάσει στο σημείο για να μεταφέρει την ξυλεία. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο χώρο για να συλλέξει στοιχεία για το θάνατο του 59χρονου, ενώ κατάθεση έδωσαν και τα μέλη του συλλόγου Κυνηγών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης