Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο! Έδειραν αλύπητα με ρόπαλο τον συγχωριανό τους

Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο! Έδειραν αλύπητα με ρόπαλο τον συγχωριανό τους

Ζευγάρι επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και τον χτύπησε με ένα ξύλινο αντικείμενο προκαλώντας του διάφορα τραύματα, με αποτέλεσμα να καταφύγει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο! Έδειραν αλύπητα με ρόπαλο τον συγχωριανό τους
Κακή κατάληξη είχε για έναν ηλικιωμένο ο έντονος διαπληκτισμός του με ένα ζευγάρι κατά πολύ νεότερων συγχωριανών του στον Πολιχνίτο της Λέσβου, καθώς εκείνοι τον χτύπησαν αλύπητα με ένα ρόπαλο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το 69χρονο θύμα καυγάδισε άγρια με τον 39χρονο και την 33χρονη γυναίκα, με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές. Ξαφνικά, το ζευγάρι επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και τον χτύπησε με ένα ξύλινο αντικείμενο προκαλώντας του διάφορα τραύματα, με αποτέλεσμα να καταφύγει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 69χρονος κατήγγειλε το ζευγάρι στους αστυνομικούς του τμήματος Πολιχνίτου, οι οποίοι συνέλαβαν το ζευγάρι στο πλαίσιο της προανάκρισης και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία τους προσήγαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης