Βικτώρια: Καταφύγιο στο σταθμό βρήκαν οι πρόσφυγες - Μεταφέρονται στο Τάε Κβον Ντο

Βικτώρια: Καταφύγιο στο σταθμό βρήκαν οι πρόσφυγες - Μεταφέρονται στο Τάε Κβον Ντο

Λόγω του συνωστισμού και του υψηλού κίνδυνου να σημειωθεί κάποιο ατύχημα η διοίκηση του ΗΣΑΠ αποφάσισε να διέρχονται οι συρμοί με χαμηλή ταχύτητα, αλλά να μην σταματούν - Αποκαθίσταται σταδιακά η ομαλή κυκλοφορία των συρμών

Βικτώρια: Καταφύγιο στο σταθμό βρήκαν οι πρόσφυγες - Μεταφέρονται στο Τάε Κβον Ντο
Σε καταφύγιο εκατόνταδων μεταναστών έχει μετατραπέι ο στασμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας, οι οποίοι σπεύδουν στις αποβάθρες του για να προστατευτούν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που από το πρωί πλήττουν την Αθήνα. 

Τις τελευταίες ώρες και ειδικότερα από τη στιγμή που έπεσε το σκοτάδι, δεκάδες οικογένειες μεταναστών οι οποίες τις τελευταίες ημέρες είχαν εγκατασταθεί στην πλατεία Βικτωρία, μη μπορώντας να προστάτεψουν τα παιδιά τους από τη βροχή, κατέβηκαν στον υπόγείο σταθμό του ηλέκτρικού για να προστατευτούν.

Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αποβάθρες του σταθμού να κατακλυστούν από εκατοτάνταδες μετανάστες. Για λόγους ασφάλειας οι υπέυθυνοι του ΗΣΑΠ αποφάσισαν να μην σταματούν προσωρινά οι συρμοί που διέρχονται στο σταθμό της πλατείας Βικτώριας.

Κλείσιμο
Αργά το βράδυ, αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο, όπου υπάρχει μεγαλύτερος χώρος και οι αρχές θα έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν τα απαραίτητα για τη διανυκτέρευσή τους. Λίγο πριν τις 23:00, ο σταθμός εκκενώθηκε απο τους πρόσφυγες και σταδιακά αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία στην κίνηση των συρμών. Στον σταθμό της Βικτώριας, πάντως, παραμένουν άνδρες της ασφάλειας, προκειμένου να αποφευχθεί νέα εισροή προσφύγων στις εγκαταστάσεις.





































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης