Στο έλεος της κακοκαιρίας οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτωρίας

Στο έλεος της κακοκαιρίας οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτωρίας

Ενας 35χρονος μετανάστης βρέθηκε στη σκηνή του χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Στο έλεος της κακοκαιρίας οι μετανάστες στην Πλατεία Βικτωρίας
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι μετανάστες που έχουν κατασκηνώσει στην Πλατεία Βικτωρίας, με σοβαρά προβλήματα να παρατηρούνται από τις πρωινές ώρες σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική και την ώρα που η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Οι μετανάστες της Πλατείας Βικτωρίας βρήκαν καταφύγιο κάτω από τις μεγάλες ομπρέλες των καταστημάτων, αφού οι σκηνές τους και τα ναύλον καλύμματα δεν μπόρεσαν να τους προστατεύσουν από τη βροχή. Επίσης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έτρεξαν στον σταθμό του ηλεκτρικού για να προστατευτούν, ενώ ανάμεσα στους μετανάστες υπάρχουν και πολλά γυναικόπαιδα. 

Μάλιστα, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ένας 35χρονος μετανάστης βρέθηκε στη σκηνή του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από άνδρες του ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Κλείσιμο
Οι καταστηματάρχες της πλατείας  αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και έχουν επιτρέψει στους μετανάστες να μπουν και να καθίσουν στα μαγαζιά τους, προκειμένου να προστατευτούν από την βροχόπτωση. Ορισμένοι δε, πρόσφεραν μέχρι και τσάι στους συνανθρώπους τους προκειμένου να ζεσταθούν.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης