Πιτσιρίκια διέρρηξαν 28 οχήματα στο Ηράκλειο

Πιτσιρίκια διέρρηξαν 28 οχήματα στο Ηράκλειο

Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 13 χρόνων και οι «εκπαιδευτές» τους ηλικίας 21 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν τη στιγμή που είχαν αρπάξει μία γυναικεία τσάντα από όχημα 

Πιτσιρίκια διέρρηξαν 28 οχήματα στο Ηράκλειο
Υπό την καθοδήγηση δυο μεγαλύτερων νεαρών εκπαιδεύονταν στις… διαρρήξεις αυτοκινήτων δυο πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας. Μάλιστα, φαίνεται πως… μάθαιναν εύκολα, αφού τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν διαρρήξει 28 οχήματα!

Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 13 χρόνων και οι «εκπαιδευτές» τους ηλικίας 21 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν τη στιγμή που είχαν αρπάξει μία γυναικεία τσάντα από ένα όχημα που είχαν διαρρήξει σε χώρο στάθμευσης και επιχειρούσαν να διαρρήξουν άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν.

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν, αποκαλύφθηκε ότι είχαν συστήσει σπείρα από τις 29 Απριλίου και είχαν «ανοίξει» τουλάχιστον 28 οχήματα από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 5.816 ευρώ, επτά φορητούς υπολογιστές και tablet, 11 κινητά, δύο ψηφιακές κάμερες, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Οι νεαροί διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης