Συνελήφθη γνωστός μπράβος με όπλα στο Παγκράτι

Συνελήφθη γνωστός μπράβος με όπλα στο Παγκράτι

Συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, τα οποία επέβαιναν στο τζιπ. Μέσα στο τζιπ βρέθηκε ένα πιστόλι CZ με γεμιστήρα και σφαίρες και ένα υποπολυβόλο MP5

Συνελήφθη γνωστός μπράβος με όπλα στο Παγκράτι
Με έναν παλιό τους γνώριμο από το χώρο της νύχτας ήρθαν αντιμέτωποι το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί. Η καταδίωξη στην οδό Υμηττού μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με θηριώδες τζιπ το οποίο κινούνταν περίεργα στους δρόμους του Παγκρατίου και μέσα επέβαιναν τέσσερις άνδρες, προκάλεσε μίνι συναγερμό στην Ασφάλεια.

Τελικά το τζιπ μπλοκαρίστηκε και ακινητοποιήθηκε και οι τέσσερις άνδρες που επέβαιναν προέκυψε ότι ήταν Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις με άνθρωπο της νύχτας και είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών. 

Μέσα στο τζιπ βρέθηκε ένα πιστόλι CZ με γεμιστήρα και σφαίρες και ένα υποπολυβόλο MP5 τα οποία έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρά» ή έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ψάχνουν και το παρελθόν των τριών επιβαινόντων του θηριώδους τζιπ προκειμένου να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται σε υποθέσεις της νύχτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης