Μεγάλη φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας κοντά στη Φυλή

Μεγάλη φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας κοντά στη Φυλή

Ενώθηκαν τα μέτωπα, ενώ αποσύρθηκαν λόγω περιορισμένης ορατότητας τα εναέρια μέσα. Επιχειρούν 15 οχήματα και 30 πυροσβέστες, καθώς και 20 άνδρες του πεζοπόρου τμήματος. Έχει περιοριστεί σε ικανό βαθμό

Μεγάλη φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας κοντά στη Φυλή
Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Φυλής έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 19:00, σε χαράδρα στη μονή Κλειστών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ειδοποιήθηκαν αμέσως και έσπευσαν στην περιοχή, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεσή της.



Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 άνδρες με 15 οχήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν κι έξι εναέρια μέσα, τα οποία αποσύρθηκαν λόγω της περιορισμένης ορατότητας.
Κλείσιμο



Αρχικώς τα μέτωπα ήταν δύο και στην εξέλιξη ενοποιήθηκαν. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη σε δύσβατη περιοχή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και έχει περιοριστεί σε ικανό βαθμό.



Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τέλος, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ενώ προς το παρόν άγνωστη παραμένει η αιτία που ξέσπασε η πυρκαγιά.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης