Συγκέντρωση από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα κόντρα στη συμφωνία

Συγκέντρωση από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα κόντρα στη συμφωνία

Τρεις άνδρες επιχείρησαν να ανέβουν στη Βουλή κρατώντας ελληνικές σημαίες, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία - Γυναίκα έκαψε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας «Με πρόδωσε ο Τσίπρας» 

Συγκέντρωση από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα κόντρα στη συμφωνία
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της νέας συμφωνίας με τους δανειστές πραγματοποίησαν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας ομοσπονδίες εργαζομένων, αριστερές οργανώσεις και φοιτητικά κινήματα, για να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις απαιτήσεις των εταίρων. 

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους της πλατείας Συντάγματος βρέθηκαν και μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «Ρήξη με τη λιτότητα πάση θυσία».

Λίγο μετά τις 20:30 τρεις άνδρες επιχείρησαν να ανέβουν στη Βουλή κρατώντας ελληνικές σημαίες, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία. Σημειώνεται μάλιστα ότι οι τσολιάδες που βρίσκονται στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απομακρύνθηκαν για λίγη ώρα από το σημείο.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, μια γυναίκα θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή της, έβαλε φωτιά σε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή.

«Με πρόδωσε ο Τσίπρας. Με απογοήτευσε», έλεγε καθώς έκαιγε τη σημαία. Η γυναίκα, όμως, έβαλε φωτιά στη σημαία καίγοντάς την στους θάμνους στον περίβολο της Βουλής με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά. Ευτυχώς, όλοι αντέδρασαν άμεσα και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά με νερό.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης