Ανθρωποκυνηγητό στα Χανιά για ασυνείδητο οδηγό

Ανθρωποκυνηγητό στα Χανιά για ασυνείδητο οδηγό

Το ατύχημα συνέβη μέρα- μεσημέρι στην ακτή Παπανικολή στη Νέα Χώρα Χανίων με θύμα έναν πεζό που επιχειρούσε να διασχίσει τον παραλιακό δρόμο

Ανθρωποκυνηγητό στα Χανιά για ασυνείδητο οδηγό
«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Χανίων οι αστυνομικές αρχές που αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό ενός δικύκλου ο οποίος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, αλλά εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και έσπευσε να εξαφανιστεί πριν προλάβουν οι περαστικοί να τον σταματήσουν.

Το ατύχημα συνέβη μέρα- μεσημέρι στην ακτή Παπανικολή στη Νέα Χώρα Χανίων με θύμα έναν πεζό που επιχειρούσε να διασχίσει τον παραλιακό δρόμο. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, ένα μοτοποδήλατο που κινούνταν στον δρόμο τον παρέσυρε στο πέρασμά του και τον πέταξε στην άσφαλτο.

Όμως, ο οδηγός του δικύκλου δεν σταμάτησε να δει τι συνέβη και να βοηθήσει τον τραυματισμένο πεζό, αλλά πάτησε γκάζι και έγινε καπνός. Άνδρες της Τροχαίας αναζητούν μαρτυρίες και ενδεχομένως εικόνα του δράστη από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής, ενώ ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης