Λεηλάτησαν μονάδα αφαλάτωσης στην Κέρκυρα

Λεηλάτησαν μονάδα αφαλάτωσης στην Κέρκυρα

Ρήμαξαν το οίκημα στο οποίο λειτουργεί μονάδα αφαλάτωσης της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων, αλλά δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν την πλούσια λεία τους γιατί συνελήφθησαν

Λεηλάτησαν μονάδα αφαλάτωσης στην Κέρκυρα
Ρήμαξαν το οίκημα στο οποίο λειτουργεί μονάδα αφαλάτωσης της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων, αλλά δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν την πλούσια λεία τους γιατί συνελήφθησαν.

Η λεηλασία του κτιρίου είχε γίνει το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα της εθνικής επετείου που ήταν αργία. Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 51, 29 και 21 χρόνων και ένα ακόμα άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και αναζητείται, διέρρηξαν το οίκημα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και «ξήλωσαν» όλο τον εξοπλισμό αρπάζοντας καλώδια χαλκού και διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα.

Όμως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαιοκαστριτών εξιχνίασαν την διάρρηξη και κατέσχεσαν το φορτηγό με το οποίο μετέφεραν τα κλοπιμαία οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και φθορές. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης