Να μην διεξαχθεί η δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό, ζητά ο δήμαρχος της πόλης

Να μην διεξαχθεί η δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό, ζητά ο δήμαρχος της πόλης

Λόγω της δίκης, λέει ο κύριος Κασιμάτης, θα διακοπεί η λειτουργία των 11 σχολικών μονάδων, των 3 παιδικών σταθμών και των 2 αθλητικών κέντρων, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις Φυλακές

Να μην διεξαχθεί η δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό, ζητά ο δήμαρχος της πόλης
Να μην διεξαχθεί η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, που αρχίζει στις 20 Απριλίου, στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τεράστια κοινωνική αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης, ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος έχει καλέσει έκταση σύσκεψη το απόγευμα για το θέμα στο Δημαρχείο της πόλης. 

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού εκφράζει τη βεβαιότητα ότι λόγω της δίκης, που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες, θα διακοπεί η λειτουργία των 11 σχολικών μονάδων, των 3 παιδικών σταθμών και των 2 αθλητικών κέντρων, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις Φυλακές Κορυδαλλού. 

Κλείσιμο
Στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν βουλευτές της Β’ Πειραιά, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων Κορυδαλλού- Αγ. Βαρβάρας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης