Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Λαγός

Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Λαγός

Θα βρεθούν εκτός φυλακής εντός της ημέρας καθώς έληξε το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης - Ο αρχηγός της ΧΑ θα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό 

Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Λαγός
Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθούν εντός της ημέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μετά τις απολογίες τους στις ανακρίτριες.

Τα δύο στελέχη της ΧΑ αποφυλακίζονται με την επιβολή αυστηρότατων περιοριστικών όρων, όπως αποφασίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Σύμφωνα με αυτό, ο Ν. Μιχαλολιάκος θα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, όρος που τους είχε επιβληθεί για παραβάσεις που αφορούν στο νόμο περί όπλων. Επίσης, θα μπορεί να μεταβαίνει στη Βουλή, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.


Κλείσιμο

Στον Γιάννη Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση. Ακόμη, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φόρες τον μηνά σε Αστυνομικό Τμήμα. 

Πρέπει να σημειωθεί οι κ.κ. Μιχαλολιάκος και Λαγός αποφυλακίζονται καθώς έληξε το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης. Έτσι, στις 29 Μαρτίου,  όποτε και λήγει το όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης αναμένεται να αποφυλακιστεί και ο βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Παππάς.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης