Πυροδότησε ο Αμβρόσιος: Ο «κομπλεξικός» Σόιμπλε μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι

Πυροδότησε ο Αμβρόσιος: Ο «κομπλεξικός» Σόιμπλε μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι

Χαρακτηρίζει «άσπλαχνη» την Μέρκελ - «Το βλέμμα της είναι βλοσυρό και το πρόσωπό της αγέλαστο!»

Σκληρή επίθεση εναντίον της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο.

Σε κείμενο που ανάρτησε χθες στο blog του ο  κ. Αμβρόσιος, ένθερμος υποστηρικτής του νέου πρωθυπουργού, χαρακτήρισε  «άσπλαχνη» και «σκληρή» την κυρία Μέρκελ, υποστηρίζοντας πως «η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα» αφού, «το βλέμμα της είναι βλοσυρό» και το πρόσωπό της «αγέλαστο!».

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε ακόμη πιο σκληρός απέναντι στον κ. Σόιμπλε, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί στην αναπηρία του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντάς τον ««κομπλεξικό».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο ο κ.  Σόιμπλε είναι ο «κομπλεξικός» υπουργός των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου «φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!». 

Επίσης, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την "μαγκιά", που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών» καθώς «για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μητροπολίτη:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ EUROGROUP
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ 

ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΜΙΑ ΑΣΠΛΑΓΧΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Πολλές φορές, καθώς βλέπουμε από την οθόνη της τηλεοράσεως την Πρόεδρο της Γερμανίας, σκεφθήκαμε πόσο σκληρή, πόσο άκαρδη πρέπει να είναι αυτή η γυναίκα! Η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα!  Το βλέμμα της είναι βλοσυρό! Το πρόσωπό της αγέλαστο! Πόσο δυστυχείς άραγε θα πρέπει να είναι ο άνδρας της και τα παιδιά της! Η εν γένει έκφρασή της είναι επιθετική!

Πλήν όμως η Κυρία Μέρκελ έχει κάποια ελαφρυντικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην άλλοτε Ανατολική Γερμανία! Μια περιοχή, δηλ. όπου η σκληροκαρδία του Κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν σε έξαρση, ή πείνα, η δυστυχία και η εξαθλίωση ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοινωνίας, ο δε φόβος το γενικό χαρακτηριστικό όλων των κατοίκων ανεξαιρέτως!

Σε κάποιο από τα υπηρεσιακά μου ταξίδια στο Εξωτερικό βρέθηκα στο Ανατολικό μπλοκ. Ήταν η εποχή, που στην προσπάθειά μου να ολοκληρωθούν τα ευαγή Ιδρύματά μας τριγυρνούσα σε Ανατολή και Δύση, ικετεύοντας μια βοήθεια. Από την τότε Ανατολική Γερμανία, λοιπόν, είχαν υποσχεθεί να μας αποστείλουν δωρεάν τα έπιπλα του Καλλιμανοπουλείου Γηροκομείου μας  στα Καλάβρυτα. Ήταν μια δωρεά του Οργανισμού Diakonisches Werk της ισχυρής Γερμανικής Προτεσταντικής-Ευαγγελικής Εκκλησία, την Οποία -με κέντρο της τότε την Φρανγκφούρτη, είχε αναλάβει και διοικούσε ένας εξαίσιος πάστορας, ο αείμνηστος Πρόεδρος Θεόδωρος Schober. «Στην προσπάθειά σας, μας είπε τότε, να ολοκληρώσετε το εξαίσιο αυτό έργο, θα επιστρατεύσουμε και το Diakonisches Werk της Ανατολικής Γερμανίας. Εκείνοι δεν έχουν την δυνατότητα να σας προσφέρουν χρηματική βοήθεια. Θα σας βοηθήσουν με είδος. Θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την επίπλωση του συγκροτήματος». Έτσι μια μέρα, λοιπόν, βρέθηκα στο Δυτικό Βερολίνο, διαπέρασα το «τείχος του αίσχους», πέρασα από τα σύνορα, και τελικά βρέθηκα στο Ανατολικό μέρος της πόλεως, όπου με περίμενα ένας άλλος σπουδαίος πάστορας, μακαρίτης κι’ αυτός σήμερα, ο Γερμανός εφημέριος της Δρέσδης, που ήταν ο υπεύθυνος για την εκτέλεση της δωρεάς! Ήταν ο επίσης αείμνηστος Günther Otto, για τον οποίο είχα ταξιδεύσει στην τότε Ανατολική Γερμανία.  Ήμασταν στο σαλόνι ενός Ξενοδοχείου εκεί στο Ανατολικό Βερολίνο πίνοντας ένα καφέ. 

Όταν, λοιπόν, άρχισα να συζητώ μαζί του για τα ζητήματα του Καλλιμανοπουλείου με διέκοψε αποτόμως, λέγοντάς μου: «Σας παρακαλώ, δεν μπορούμε να συζητήσουμε εδώ, διότι εδώ και οι τοίχοι έχουν αυτιά! Όλα παρακολουθούνται!».  Τελικά εξήλθαμε του Ξενοδοχείου και συζητήσαμε, τα ζητήματά μας περιπατώντας στο δρόμο!

Αυτή, λοιπόν, ήταν η ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία έζησε και ανατράφηκε η Κυρία Μέρκελ!  Φέρει συνεπώς μέσα της τα τραύματα από την παιδική και την νεανική της ηλικία! Η Ψυχολογία  διδάσκει, ότι τα βιώματα αυτά αποτελούν επαχθές φορτίο!  Σφραγίζουν ανεξίτηλα την προσωπικότητα του ανθρώπου!  Τα πρόσωπα αυτά τρέφουν ένα ακατάλλακτο μίσος προς το Κοινωνικό Σύνολο! Δεν το συναισθάνονται, το εκπέμπουν όμως!

Μας έμελλε, λοιπόν, ώστε η Χώρα μας να ευρεθεί κάτω από την βούληση της σκληρής Κυρίας Μέρκελ, η οποία ως δόγμα της ζωής της έχει την λιτότητα, δηλ. την στέρηση, την φτώχεια! Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!

Αφορμή για να σημειώσουμε τις παραπάνω σκέψεις ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία» στο φ. της 21ης Φεβρουαρίου ε.έ., σύμφωνα με το οποίο στη Γερμανία σήμερα υπάρχουν ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (12.500.000) φτωχοί συνάνθρωποί μας! «Η άγρια λιτότητα της καγκελαρίου θερίζει και τους συμπατριώτες της» γράφει επί λέξει στον υπότιτλο. Στην φωτογραφία μας βλέπετε ένα «άστεγο Γερμανό ζητιάνο σε κεντρικό δρόμο της Λειψίας», όπως σημειώνει η παραπάνω εφημερίδα. 

Επειδή, λοιπόν, «ο χορτάτος δεν πιστεύει τον πεινασμένο» δεν ήταν ποτέ  δυνατόν, το δίδυμο «Μέρκελ και Σώϋμπλε» να δεχθούν καλοσυνάτα να βοηθήσουν τη Χώρα μας, ώστε οι ιθύνοντες της Κυβερνήσεως Τσίπρα να πάρουν μερικά οικονομικά μέτρα προς ανακούφισιν του Ελληνικού Λαού! Μόνο  με «νταϊλίκια» θα μπορέσουν να υποχωρήσουν! Και με μια σφοδρή αντεπίθεση!  Συνεπώς, χωρίς να υιοθετούμε την «μαγκιά» γενικώς ως τρόπο συμπεριφοράς, εν τούτοις χαιρόμαστε  όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!

Ακόμη και ξένοι αναγνωρίζουν την στάση του. Η Εφημερίδα του Βελγίου Le Soir έγραψε: «Ο Βαρουφάκης είναι από τους λαμπρότερους Οικονομολόγους της γενιάς του» (βλ.kontra news, της 23ης Φεβρουαρίου ε.έ., σελ. 8).  Οι ως άτεγκτοι εμφανιζόμενοι σήμερα Γερμανοί κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής μας καταλήστεψαν, μας δολοφόνησαν, μας κατέστρεψαν! Εμείς εδώ στα μαρτυρικά Καλάβρυτα ζήσαμε όλη την σκληροκαρδία τους! Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 δολοφόνησαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό, περίπου 1.300 άνδρες και μεγαλόσωμους νέους! Έθεσαν σε μέγιστο κίνδυνο τα γυναικόπαιδα, τα οποία ‘έκλεισαν μέσα στο Δημοτικό Σχολείο. Καταλήστεψαν τα σπίτια, παίρνοντας όλα τα χρυσαφικά, χρήματα και τιμαλφή, καταλήστεψαν επίσης όλες τις Τράπεζες των Καλαβρύτων, παίρνοντας μαζί τους το χρυσό και ό,τι άλλο πολύτιμο! Και στο τέλος έβαλαν φωτιά και κατέκαψαν ολοσχερώς την μαρτυρική και ιστορική μας πόλη! 

Καιρός, λοιπόν, να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των αποζημιώσεων! Μας οφείλουν κάποια τρισεκατομμύρια ευρώ!!!! Ας έλθουν, λοιπόν, να τα συμψηφίσουμε! Και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει και σε ποιόν!  Χωρίς να πολιτευόμαστε, λέμε ξεκάθαρα: η Κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει – με όση μαγκιά κι αν χρειασθή να εφαρμόσει- να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα!

Με πολύ μεγάλη ανακούφιση, λοιπόν, αναγνώσαμε την είδηση:  η Πρόεδρος της Βουλής Κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσεν, ότι είναι «θέμα ημερών  η επανασύσταση της Επιτροπής για τις Γερμανικές αποζημιώσεις» ( βλ. kontra news, της 23ης Φεβρουαρίου ε.έ., σελ. 3). Περιμένουμε, λοιπόν,……

Ένας διακεκριμένος Καλαβρυτινός, προερχόμενος  από το Σκεπαστό, ακέραιος άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνον διέπρεψε στη Δημόσια Διοίκηση, αλλά και διακρίθηκε, με άρθρο του στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (Κυριακή 22.02.2015, σελ. 22), το οποίον υπογράφει με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας Καλαβρυτινός Κοσμοκαλόγερος», απευθυνόμενος στον κ. Σώϋμπλε, γράφει: «Να λυπάστε, κύριε Σόϊμπλε, για τη συμφορά σας…»  Και προσθέτει: «…Να λυπάστε για τη συμφορά σας έναντι ενός υπερήφανου λαού., που τον φτωχύνατε με το λάθος φάρμακο που του δώσατε. Αυτός ο λαός και τα όργανά του σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν ήταν ποτέ διαφθαρμένος. Εσείς και οι εταιρείες σας τον διαφθείρατε. Ποτέ αστυνομικός δεν συνέλαβε παιδάκι εννέα ετών, χτυπώντας του το κεφάλι  στην άσφαλτο, επειδή δεν είχε εισιτήριο! ΝΤΡΟΠΗ για τους «πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης»!

Θα το επαναλάβουμε, λοιπόν, για μερικούς, οι οποίο μας κακολογούν, επειδή σπεύσαμε να επαινέσουμε την εθνικά υπερήφανη στάση του νέου Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα: Εμείς κρίνουμε και αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων. Ψέγουμε όσα αντιβαίνουν στο Νόμο του Θεού, αλλά και επαινούμε, όσα είναι άξια επαίνου! Επομένως προτιμάμε την έντιμη πενία από μια εθνικά και ατομικά εξευτελιστική   ευμάρεια!

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

ΣΧΟΛΙΑ (220)

τονυ

ελλαδα-ιραν-σ.αραβια.παντου τελικα κυβερνανε τα τραγια?

μιλας εσυ?

πρωην μπατσος επι επταετιας νυν υπερμαχος αλεξη κ βαρουφακη.οσο αθλιος κ να ειναι ο σοιμπλε οι αποψεις του παπα ειναι οικτρες

είστε όλοι μπιριγκογκοι

Ο Χριστός κυκλοφορούσε με μερσεντες? Είχε χρυσά σκυπτρα θύματα και άλλα παρελκόμενα? Έφτιαξε ναούς μεγαθήρια που κόστισαν εκατομμύρια? Γιατί οι αντιπρόσωποι του εδώ τα κάναν όλα αυτά και δε ντρέπονται. .όποιος πιστεύει δεν εχει αναγκη ένα τράγο παπά με μερσεντες και στενάκι να του μιλάει για χριστιανισμό το χριστιανός και θεοσεβουμενος είναι αυτός που φέρεται αναλόγως και όχι αυτός που έχει την ιδιότητα. .Ούτε έχει ανάγκη από λεφτά ούτε μεγαλεία ..αλλά δυστυχώς έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. .Όσο για τη περιουσία και τις μαμακιες που λες δεν θα πω κάτι παραπάνω πάρα μια λέξη. .Βατοπέδι. .είστε όλοι αριθμιμενοι για να το πω πιο ευγενικά. .

JOHN

Δόξα και τιμή στον πρώην χωροφύλακα, Μπατμαν Αιγιαλείας!!!

V for Venduza

Εχουν πλακώσει λεφούσι εδω μέσα οι ντοπιοι Κομμαντατούρ και μας λένε οτι οι Γερμανοι (καθιστοί και όρθιοι) ειναι φίλοι μας. Δεν λυπήθηκαν τις 4.000 αυτοκτονίες, λυπήθηκαν τον ναζί που τον πυροβόλησαν για να του κλείσουν το στόμα απο τις μίζες. Τέτοιος ανάδελφος λαός ειμαςτε, καλα να πάθουμε. Ο καθένας μας ομως ξερει ποιοι ειναι οι βολεμενοι Γερμανοτσολιαδες γύρω του.

@@@@@@@@@@@@@@

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ τυπου σοημπλε και μερκελ ειναι βρωμοναζί και μισουν την Ελλάδα.

Ουστ κοπρίτες

Συριζα, Ανελ, Καμμένος, Αμβρόσιος, Χρυσή Αυγή, όλο το αντιμνημονιακό τσίρκο. Με την τιμητική εξαίρεση του ΚΚΕ, όλοι οι άλλοι εκπροσωπούν όλη την καθυστέρηση, την τεμπελιά, τη βλακεία, τη σαπίλα και την καφρίλα που υπάρχει ακόμα μέσα στην ελληνική κοινωνίας

αχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

ο συριζα αντιμνημονιακος ??!- κουνα που σε κουναγε ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ.-

μηπως ??

μηπως τα γραφει άλλος... ολα αυτα στο μπλογκ του μητροπολιτη ???........... 99% πιστευω αυτο συμβαινει. Ας ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ 1ο ΘΕΜΑ στον μητροπολιτη κι ας μιλησει με τον ιδιο τον σεβασμιωτατο.

KΩΣΤΑΣ

H αποθεωση της υποκρισιας της Εκκλησιας και της πατριδοκαπηλειας απο ενα ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥς ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.Διεγειρει τα ταπεινα ενστικτα των μαζων, και προσπαθει να πεισει τους λογικους πολιτες αυτης της χωρας οτι ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗς αλλα και ολος ο ΣΥΡΙΖΑ πουλανε πατριωτισμο με τις μπαρουφες και την τζαμπα μαγκια.Και φυσικα επειδη ολοι αυτοι ειναι μανουλες στον διχασμο ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς.Το εχουμε ζησει το εργο 190 χρονια τα ιδια σε αυτη την χωρα.

προς κωτσο

ΤΑΛΙΜΠΑΝ εισαι και φαινεσαι ΑΣΧΕΤΕ.- η λεξη ταλιμπαν ειναι μονο για ισλαμιστες του αφγανισταν ΑΜΟΡΦΩΤΕ ,ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ.ΚΩΤΣΟ.

KΩΣΤΑΣ

To αποκορυφωμα η αποθεωση ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑ-Η συμπορευση ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ-ΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς-ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ Η ΠΡΟΔΟΤΕς ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ κ.λ.π.Βεβαια σε λιγο θα ειναι βολεμενοι-οι καθαριστριες-οι σχολικοι φυλακες και οι αχρηστοι της ΕΡΤ, τα 1,500,000 ανεργοι του ιδ τομεα θα περιμενουν τις επενδυσεις που θα φερει ..................ο Λαφαζανης.

ΥΓ1

ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΛΤΖΧΑΗΜΕΡ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΟΜΠΑΧΑΛ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ και καλααα πατριωτες οι τσιπρομπαρουφες.

ενημερωση.

για οσους κατηγορειτε αδικως την Εκκλησια για φορους και για περιουσια.....ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ και απο παντα πληρωνε και πληρωνους φορους και χαρατσια και ενφια ΑΚΟΜΑ...καθε ιερος ναος και καθε μοναστηρι...και καθε ξωκλησι ακομα και εχει δωσει ηδη στο κρατος- απο το 1950 το 96% της περιουσιας που ειχε η Εκκλησια απο δωρεες πιστων. Οποτε μη λετε οτι ναναι ,εδω μεσα μερικοι ασχετοι εμπαθεις σχολιαστες.Κοιταξτε τα κομματα σας που οι βολευτες σας εχουν παρει φοροαπαλλαγες εδω και 20 χρονια.(βλεπε συριζα δημαρ ανταρσυα ισλαμιστες και εβραιοι) - ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

Φορος

ας δώσει Επιτελους η Εκκλησία τον Φόρο που τις αναλογεί και ας κανει καμια δωρεα προς το Δημόσιο απο την τεράστια περιουσία της και να αφήσει την πολιτική για τους υπόλοιπους..επιτελους, σε αυτη την χωρα ας δει ο καθενας τι μπορει να κάνει και ας αφησουμε την ευκολη κριτική!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥς ΑΝΕΚΑΘΕΝ.! ------------------ σε αντιθεση με τους ιμαμηδες και τους λατινους παπικους και τα αλλα δογματα εν Ελλάδι................ σε αντιθεση και με τη συριζοδημαρ ανταρσυα ΠΟΥ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥς. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Πρόκειται για «φίλια πυρά», καθώς η σκληρή διαπίστωση για έλλειμμα διαλόγου γίνεται από συνδικαλιστές γιατρούς προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές στην Υγεία κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων