Προσποιήθηκαν τους τραυματίες για να κάνουν ληστεία!

Προσποιήθηκαν τους τραυματίες για να κάνουν ληστεία!

Οι δράστες κατάφεραν να πείσουν τον ανυποψίαστο 45χρονο ότι είχαν πέσει θύματα ατυχήματος σε μικρή απόσταση από το πρατήριο υγρών καυσίμων όπου εργάζεται και ότι χρειάζονταν άμεσα βοήθεια 

Προσποιήθηκαν τους τραυματίες για να κάνουν ληστεία!
Πήγε να κάνει το καλό και την έπαθε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει δυο αγνώστους οι οποίοι παρίσταναν τους... τραυματίες από τροχαίο στην περιοχή Ευαγγελιστράκι της Μυκόνου. Τελικά, ο μόνος που τραυματίστηκε ήταν ο... ίδιος!

Οι δράστες κατάφεραν να πείσουν τον ανυποψίαστο 45χρονο ότι είχαν πέσει θύματα ατυχήματος σε μικρή απόσταση από το πρατήριο υγρών καυσίμων όπου εργάζεται και ότι χρειάζονταν άμεσα βοήθεια. Ο Έλληνας υπάλληλος έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, αλλά οι δύο άγνωστοι αποδείχθηκαν... περδίκια και τον χτύπησαν στο κεφάλι εξουδετερώνοντάς τον!

Οι κακοποιοί άρπαξαν την τσάντα του θύματος μέσα στην οποία υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό από τις εισπράξεις του βενζινάδικου και εξαφανίστηκαν χωρίς ο 45χρονος να παρατηρήσει προς ποια κατεύθυνση και με τι μέσο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ η τοπική Αστυνομία αναζητά τους δυο ληστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης