Norman Atlantic: Συνεχίζονται οι καταθέσεις επιβατών και μελών του πληρώματος

Norman Atlantic: Συνεχίζονται οι καταθέσεις επιβατών και μελών του πληρώματος

Οι ιταλικές αρχές δεν έμειναν ικανοποιημένες από τα όσα είπαν οι συμπατριώτες μας μέσα στο Σαν Τζόρτζιο και τώρα ζητούν νέες συμπληρωματικές καταθέσεις 

Norman Atlantic: Συνεχίζονται οι καταθέσεις επιβατών και μελών του πληρώματος
Καταθέσεις επί καταθέσεων συνεχίζουν να δίνουν οι Έλληνες διασωθέντες του Norman Atlantic καθώς οι ιταλικές αρχές δεν έμειναν ικανοποιημένες από τα όσα είπαν οι συμπατριώτες μας μέσα στο πολεμικό πλοίο Σαν Τζόρτζιο και τώρα ζητούν νέες συμπληρωματικές καταθέσεις προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα που αναγράφονται στις λίστες με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σήμερα το πρωί το
protothema.gr και ο απεσταλμένος στο Mπρίντιζι, Φρίξος Δρακοντίδης, βρέθηκαν σε ένα από τα τρία ξενοδοχεία που έχει κλείσει η ΑΝΕΚ για τους Έλληνες διασωθέντες.

Εκεί ήρθαν σε επαφή με τους Ιταλούς αξιωματικούς και τους επιβάτες του πλοίου, στην πλειοψηφία τους οδηγοί φορτηγών.

Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερή βαρύτητα στις συγκεκριμένες καταθέσεις διότι, όπως είναι γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το γκαράζ του πλοίου.
Κλείσιμο

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται αξιωματικοί με πολιτικά να συνομιλούν με τους διασωθέντες και έναν αστυνομικό με στολή να τους επιτηρεί.

Οι επιβαίνοντες, μιλώντας στο protothema.gr, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί και ελπίζουν να επιστρέψουν όσο το δυνατό πιο σύντομα στην Ελλάδα.

Η αναχώρησή τους είχε αρχικά ορισθεί για σήμερα στις 08:30 ώρα Ιταλίας με αεροσκάφος που παραχώρησε δωρεάν η Aegean, πλην όμως λόγω της εκτεταμένης χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, στην πίστα του αεροδρομίου του Μπρίντιζι δημιουργήθηκε στρώμα πάγου και η απογείωση του σκάφους κατέστη αδύνατη. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης