Mπρίντιζι: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους 106 Έλληνες διασωθέντες

Mπρίντιζι: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους 106 Έλληνες διασωθέντες

Καθηλωμένο στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι το αεροσκάφος της Aegean που θα τους μεταφέρει στην Αθήνα - Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την απογείωσή του 

Mπρίντιζι: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους 106 Έλληνες διασωθέντες
Να επιστρέψουν -επιτέλους(!)- στη Ελλάδα θέλουν οι 106 Έλληνες διασωθέντες του «Norman Atlantic» οι οποίοι τη νύχτα της Τρίτης έφτασαν στο λιμάνι του Μπρίντιζι με το πλοίο Σαν Τζόρτζιο. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι εύκολο αφού το αεροσκάφος της Aegena, Νόστος, που έχει αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά τους από την Ιταλία στην Αθήνα, ενώ έχει φτάσει στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι δεν μπορεί να απογειωθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα η πτήση να καθυστερεί συνεχώς και η ταλαιπωρία των Ελλήνων διασωθέντων του μοιραίου πλοίου να παρατείνεται συνεχώς. 



Κλείσιμο
Εν τω  μεταξύ, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής αναμένεται να δώσει σε λίγη ώρα νέα λίστα με Έλληνες επιβαίνοντες.



Η διασταύρωση με τις λίστες των επιβατών που επέβαιναν στο επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Norman Atlantic» που παραμένει στο ίδιο σημείο κοντά στις αλβανικές ακτές θα συνεχιστεί και σήμερα μεταξύ των ελληνικών και των ιταλικών Αρχών. Η ναυλώτρια εταιρεία ΑΝΕΚ με νεότερη ενημέρωση που απέστειλε προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, τονίζει ότι η λίστα επιβαινόντων του δρομολογίου του πλοίου «Norman Atlantic» Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Αγκόνα στις 27/12/2014 περιλαμβάνει 474 άτομα.



Το υπουργείο Ναυτιλίας υπενθυμίζει ότι για τη συνεχή ενημέρωση των συγγενών των επιβαινόντων του «Norman Atlantic» σχετικά με την εξέλιξη της επιχείρησης, λειτουργούν σε 24ωρη βάση δύο επιπλέον γραμμές ενημέρωσης, με αριθμούς κλήσης 2131371042 και 2131371036.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης