Αυτές ήταν οι 10 δημοφιλέστερες ειδήσεις του 2014 στο protothema.gr

Αυτές ήταν οι 10 δημοφιλέστερες ειδήσεις του 2014 στο protothema.gr

Κάποιες μας γέμισαν με ρίγη συγκίνησης, άλλες μας σόκαραν και άλλες μας βύθισαν στη θλίψη – Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που διάβασαν περισσότερο οι αναγνώστες

Αυτές ήταν οι 10 δημοφιλέστερες ειδήσεις του 2014 στο protothema.gr
Το 2014 μας αποχαιρετά και μαζί του φεύγουν τα γεγονότα που μας σημάδεψαν. Αυτά που ψάξαμε, ερευνήσαμε, αποκαλύψαμε  και καλύψαμε με πλούσια ρεπορτάζ και συνεχή ενημέρωση στο protothema.gr. Στη δική μας ανασκόπηση της χρονιάς σας παρουσιάζουμε τα δέκα δημοφιλέστερα θέματα του 2014, όπως έσεις τα διαμορφώσατε με τα χιλιάδες κλικ που τους δώσατε. Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή από το 10ο έως το πρώτο:

10. Βενιζέλος: Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου

Κλείσιμο


Το δημοσίευμα του Αυγούστου και οι φωτογραφίες που αποκάλυπταν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και μετά επέστρεψε με αυτό στο νησί των Σποράδων προκάλεσαν πραγματικό σάλο με αποτέλεσμα οι αναγνώστες να το αναδείξουν ως το δέκατο δημοφιλέστερο θέμα όλης της χρονιάς!

Δείτε το θέμα εδώ

9. Το ψηφιδωτό της Αμφίπολης



Η Αμφίπολη αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα της χρονιάς και οι αναγνώστες έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε φορά που μία σχετική αποκάλυψη έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Στην 9η θέση του countdown είναι η αποκάλυψη του ψηφιδωτού με την αρπαγή της Περσεφόνης στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το θέμα εδώ

8. Ο σεισμός της Χαλκίδας



Η διπλή ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στη Χαλκίδα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αναγνωστών στις 18 Νοεμβρίου. Το protothema.gr κάλυψε το θέμα με πλούσια ρεπορτάζ, βίντεο, εκτιμήσεις σεισμολόγων και συνεχή ενημέρωση.

Δείτε το θέμα εδώ

7. Το Τζόκερ της 30ης Οκτωβρίου



Στους ρυθμούς του Τζόκερ κινήθηκε όλη η Ελλάδα πριν λίγους μήνες. Τα απανωτά τζακ ποτ προκάλεσαν φρενίτιδα, με αποτέλεσμα το ρεπορτάζ στις 30 Οκτωβρίου που το Τζόκερ έδινε 11 εκατομμύρια ευρώ, η μετάδοση της live κλήρωσης και τα αποτελέσματα που οδηγούσαν σε νέο τζακ ποτ να στείλουν την επισκεψιμότητα στα ύψη!

Δείτε το θέμα εδώ

6. Οι Σφίγγες της Αμφίπολης



Η Αμφίπολη δεν καταλαμβάνει μόνο μία θέση στο top 10 των ειδήσεων του 2014. Εκτο πιο διαβασμένο θέμα της χρονιάς ήταν το ρεπορτάζ του Βασίλη Τσακίρογλου για την ανακάλυψη της κεφαλής της μίας από τις δύο Σφίγγες, που κοσμούσαν την είσοδο του εντυπωσιακού τάφου.

Δείτε το θέμα εδώ

5. Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014



Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του protothema.gr έδωσαν τη μάχη της ενημέρωσης με συνεχή και αναλυτικά ρεπορτάζ και κάλυψη λεπτό-προς-λεπτό των γεγονότων και των αποτελεσμάτων. Οι αναγνώστες επέλεξαν την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν και εμπιστεύτηκαν την εφαρμογή με τη συνεχή ροή αποτελεσμάτων για να μάθουν ποιοι εκλέγονται σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το θέμα εδώ

4. Νταλίκα «έσπειρε» το θάνατο στην Εγνατία Οδό



Στις 5 Οκτωβρίου ένα τραγικό γεγονός σόκαρε όλη την Ελλάδα. Μία νταλίκα στην Εγνατία Οδό προκάλεσε φονική καραμπόλα δεκάδων οχημάτων με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο. Η νταλίκα προσέκρουσε αρχικά σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα.

Δείτε το θέμα εδώ

3. Ο χωρισμός Κωστόπουλου-Μπαλατσινού



Η συγκεκριμένη είδηση είναι η μοναδική lifestyle που βρίσκεται στο top 10, κατάφερε όμως να βρεθεί πολύ υψηλά, στην τρίτη θέση. Το ρεπορτάζ για τη θυελλώδη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού αλλά και το «αντίο», αν και δημοσιεύτηκε στην «καρδιά» του καλοκαιριού (12/7) κράτησε στα ύψη το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Δείτε το θέμα εδώ

2. Το ναυτικό ατύχημα του Norman Atlantic



Η τραγική είδηση των τελευταίων ημερών, στην εκπνοή του χρόνου, είναι το δεύτερο πιο διαβασμένο θέμα του 2014. Οι αναγνώστες έψαχναν συνεχώς πληροφόρηση για τον Γολγοθά των επιβατών και με αγωνία παρακολούθησαν μέσω του protothema.gr την επιχείρηση διάσωσης και όλες τις εξελίξεις.

Δείτε το θέμα εδώ

1. Ο νεκρός της Αμφίπολης



Σε μία χρονιά που σημαδεύτηκε από την ανακάλυψη του τάφου της Αμφίπολης, η είδηση για την εύρεση του σκελετού μέσα στο μνημείο δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη θέση. Το protothema.gr πρώτο δημοσίευσε την είδηση ότι οι αρχαιολόγοι βρήκαν το νεκρό και οι αναγνώστες το επιβράβευσαν δίνοντας στη σχετική είδηση τα περισσότερα κλικ της χρονιάς. Η ευχή μας είναι τα top 10 των επόμενων χρονιών να περιλαμβάνουν μόνο ευχάριστες ειδήσεις, ειδήσεις που γεμίζουν συγκίνηση και χαρά όπως οι αποκαλύψεις για την Αμφίπολη!

Δείτε το θέμα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης