Ρωμανός σε Ραγκούση: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω»

Ρωμανός σε Ραγκούση: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω»

Ξεκίνησε και επισήμως σήμερα την απεργία δίψας ο Νίκος Ρωμανός, σύμφωνα με το συνήγορό του Φραγκίσκο Ραγκούση - «Το κάνουν για να με εξευτελίσουν», λέει ο απεργός πείνας μέσα από τη φυλακή στο δικηγόρο του 

Ρωμανός σε Ραγκούση: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω»
Ξεκίνησε και επισήμως σήμερα την απεργία δίψας ο Νίκος Ρωμανός, όπως επιβεβαίωσε από την τηλεόραση του Σκάι ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Μιλώντας για παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του απεργού πείνας, ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο Ρωμανός φωνάζει μέσα από τη φυλακή:«Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω.Το κάνουν για να με εξευτελίσουν».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και «χθες δεν είχε κουράγιο να σηκώσει τα μαξιλάρια για να βάλει στην πλάτη του».

Σε νεώτερη ενημέρωσή του ο κ. Ραγκούσης, τόνισε πως ο Νίκος Ρωμανός από το πρωί δεν έχει λάβει κανένα υγρό, συνεχίζει να μη δέχεται ορό και η κατάσταση της υγείας του πλέον έχει άμεσο κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο. 

Η Πολιτεία οφείλει να δώσει τη λύση που υπάρχει, υπογράμμισε, προσθέτοντας πως μεταφέρει ο ίδιος τη δήλωση του Ρωμανού, καθώς δεν έχει ο ίδιος τη δύναμη να γράψει κείμενο και ζήτησε από εκείνον να μεταφέρει το μήνυμά του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης