Οι εργαζόμενοι του «Γ. Γεννηματάς» διαδήλωσαν έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού

Οι εργαζόμενοι του «Γ. Γεννηματάς» διαδήλωσαν έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού

Kαταγγέλλουν ότι εντείνεται η αστυνομοκρατία και πως «δεκάδες αστυνομικοί -ένστολοι και με πολιτικά- έχουν κυριολεκτικά κάνει κατάληψη του χώρου

Οι εργαζόμενοι του «Γ. Γεννηματάς» διαδήλωσαν έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν αυτή την ώρα, στο «Γ. Γεννηματάς», εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Οι διαδηλωτές ανέβηκαν ως τον τρίτο όροφο -οπού νοσηλεύεται ο 21χρονος- και φώναξαν  συνθήματα συμπαράστασης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του.

Στη συνέχεια, παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην διευθύντρια της κλινικής. Εκείνη, το έδωσε στα χέρια του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος -μέσω της διευθύνουσας- ευχαρίστησε τους εργαζόμενοςυ για τη συμπαράστασή τους

Κλείσιμο


Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Ρωμανός, καταγγέλλουν ότι εντείνεται η αστυνομοκρατία στο Γεννηματάς και πως «δεκάδες αστυνομικοί -ένστολοι και με πολιτικά- έχουν κυριολεκτικά κάνει κατάληψη του χώρου δημιουργώντας μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα στους εργαζόμενους, τους ασθενείς και τους επισκέπτες».



Όπως υποστηρίζουν, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρεμβαίνει στην πολιτική επιλογή απεργίας πείνας και στο έργο του προσωπικού του νοσοκομείου και καλούν άλλα σωματεία να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του νοσοκομείου.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης