ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνα παιχνίδια έντασης απο την κυβερνηση στην υπόθεση Ρωμανού

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνα παιχνίδια έντασης απο την κυβερνηση στην υπόθεση Ρωμανού

Ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε οτι πιθανόν η κυβερνηση θελει ετσι να αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικα προβλήματα και οτι πιθανόν επιδιώκει να προσάψει στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορίες περι μπαχαλακηδων

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνα παιχνίδια έντασης απο την κυβερνηση στην υπόθεση Ρωμανού
Σκληρή γλώσσα για τη στάση των δικαστικών αρχών, αλλα και της κυβερνηση έναντι του αιτήματος του του φοιτητή Νίκου Ρωμανού να παρακολουθήσει τις σπουδές του, χρησιμοποιησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κατα την εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πρόκειται για μια στάση ανάλγητη, εκδικητική και υποκριτική ειπε χαρακτηριστικα και τονισε οτι πρόκειται για μια στάση εξω απο τις αξίες του δημοκρατικού, νομικού πολιτισμού μας.

Αναρωτήθηκε εαν η κυβερνηση φλερτάρει με την ιδέα να στήσει ενα σκηνικό έντασης ενόψει και της φετινής επετείου απο τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγοροπουλου. Μίλησε δε για επικίνδυνα παιχνίδια και κάλεσε την κυβερνηση να μην πυροδοτούν οι χειρισμοί της την ένταση. Εκτίμησε οτι πιθανόν η κυβερνηση θελει ετσι να αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικα προβλήματα και οτι πιθανόν επιδιώκει να προσάψει στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορίες περι μπαχαλακηδων. Σε κάθε περίπτωση αυτά τα σκηνικά έντασης δεν ειναι αρέσουν, προσθεσε, παίρνοντας αποστάσεις απο οξείες αντιδράσεις διαδηλωτών.
Κλείσιμο

Ο κ. Σκουρλέτης ειπε οτι η τροπολογία που προωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης για το θεμα ειναι μάλλον προς την κατεύθυνση παράκαμψης του δικαιώματος που εχει στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Υπενθύμισε επισης οτι στο πλευρό του φοιτητή βρέθηκαν πολλές πολιτικές δυνάμεις και άνθρωποι του νομικού κόσμου, οπως ο Προκοπης Παυλοπουλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης