Αρκαδία: Αυτοκτόνησε ο ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης

Αρκαδία: Αυτοκτόνησε ο ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης

Όλα δείχνουν ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του - Ημερολόγιο που βρέθηκε στο σπίτι του εξετάζουν οι άντρες της αστυνομίας

Αρκαδία: Αυτοκτόνησε ο ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης
Έκανε πράξη όσα είχε πει σε έναν φίλο του δασοφύλακα ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος που θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος για το έγκλημα πάθους με θύμα την 40χρονη πρώην ερωμένη του στο Λεωνίδιο. Πριν από λίγη ώρα, βρέθηκε και ο ίδιος νεκρός σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα!

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 67χρονο, μετά τις καταγγελίες του συζύγου του θύματος ότι αυτός κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της 40χρονης, την οποία δεν άφηνε σε ησυχία προσπαθώντας να την πείσει να ξαναφτιάξουν την ερωτική σχέση που είχαν πριν από περίπου τρία χρόνια. Τότε, η γυναίκα είχε εγκαταλείψει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγό της για να ζήσει μαζί του, αλλά μετά από λίγες ημέρες μετάνιωσε και επέστρεψε στη συζυγική στέγη. Οι επίμονες ενοχλήσεις του 67χρονου, ανάγκασαν πολλές φορές την πρώην ερωμένη του και τον σύζυγό της να ζητήσουν προστασία από την Αστυνομία και στον εισαγγελέα Ναυπλίου, αλλά οι συστάσεις του που του έκαναν και η κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου του δεν στάθηκαν ικανές να τον σταματήσουν.

Ο ίδιος ο σύζυγος ανακάλυψε τη σορό της άγρια δολοφονημένης γυναίκας του κοντά στο μαντρί της στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου, όταν κάλεσε το κινητό της και το άκουσε να χτυπάει. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 40χρονη είχε πυροβοληθεί δυο φορές πισώπλατα ενώ έφερε τραύματα και από μαχαίρι στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα! Μετά την δολοφονία της, ο 67χρονος τηλεφώνησε στον φίλο του και του αποκάλυψε τι είχε κάνει, προσθέτοντας ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει με φυτοφάρμακο. 

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ύποπτο στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαν και άρχισαν να ψάχνουν για τα ίχνη του σε διάφορα σημεία ώσπου τον βρήκαν νεκρό κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Όλα δείχνουν ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, όπως είχε προειδοποιήσει, αλλά η σορός του μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ναυπλίου για νεκροτομή ώστε να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του. Παράλληλα, εξετάζεται ένα ημερολόγιο που βρέθηκε στο σπίτι του 67χρονου, στο οποίο κατέγραφε ό,τι έκανε καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος κατέγραφε κάθε επαφή που είχε με τη γυναίκα, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος, και μάλιστα με λεπτομερείς περιγραφές όλων των στοιχείων.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης