Ηράκλειο: Ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία με σύλληψη για μπαλωθιές!

Ηράκλειο: Ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία με σύλληψη για μπαλωθιές!

Ο νεαρός είχε διοργανώσει γλέντι στο σπίτι του στην κοινότητα Αβδού του Δήμου Χερσονήσου για να γιορτάσει μαζί με φίλους του την έναρξη της θητείας του

Ηράκλειο: Ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία με σύλληψη για μπαλωθιές!
Με τους χειρότερους οιωνούς θα παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ένας 25χρονος, καθώς θα περάσει πρώτα από τον… εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς!

Ο νεαρός είχε διοργανώσει γλέντι στο σπίτι του στην κοινότητα Αβδού του Δήμου Χερσονήσου για να γιορτάσει μαζί με φίλους του την έναρξη της θητείας του, την επόμενη ημέρα. Όμως, το γλέντι άναψε και οι καλεσμένοι το έριξαν στις… μπαλωθιές με αποτέλεσμα να καταφθάσουν αστυνομικοί! Ο 25χρονος αρνήθηκε να κατονομάσει αυτούς που πυροβολούσαν και συνελήφθη ως διοργανωτής, όπως και ένας συνομήλικός του στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν μια καραμπίνα, 47 φυσίγγια  και 21 κάλυκες.

*** Αναστάτωση προκάλεσε στην Κω ένας άνδρας ο οποίος στάθηκε στην εξωτερική πλευρά ενός καταστήματος και πυροβόλησε μια φορά με ένα πιστόλι που είχε μαζί του, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιές. Πριν προλάβει να απομακρυνθεί, συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι, που αποδείχθηκε ότι ήταν κρότου και κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης