Στο νοσοκομείο 52χρονος υπάλληλος από επίθεση σκύλου

Στο νοσοκομείο 52χρονος υπάλληλος από επίθεση σκύλου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκύλος ήταν δεμένος στην αυλή του σπιτιού στο Ρήγιο του Έβρου, αλλά μόλις είδε τον άτυχο υπάλληλο έσπασε το λουρί και όρμησε εναντίον του 

Στο νοσοκομείο 52χρονος υπάλληλος από επίθεση σκύλου
Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 52χρονος εργαζόμενος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, όταν πήγε σε ένα σπίτι για να καταγράψει τη μέτρηση του υδρόμετρου και δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο του ιδιοκτήτη!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκύλος ήταν δεμένος στην αυλή του σπιτιού στο Ρήγιο του Έβρου, αλλά μόλις είδε τον άτυχο υπάλληλο έσπασε το λουρί και όρμησε εναντίον του δαγκώνοντάς τον αρκετές φορές στην πλάστη, τα χέρια και το πρόσωπο! Ο ιδιοκτήτης του είδε κι έπαθε να τον απομακρύνει από τον αιμόφυρτο άνδρα.

Ο υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύεται. Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του σκυλιού συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβίαση των υποχρεώσεων ιδιοκτητών δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης