Πύργος: Καταδίωξη ανήλικου δραπέτη που άνοιγε αυτοκίνητα

Πύργος: Καταδίωξη ανήλικου δραπέτη που άνοιγε αυτοκίνητα

Ο  ανήλικος διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται

Πύργος: Καταδίωξη ανήλικου δραπέτη που άνοιγε αυτοκίνητα
Παλιός γνώριμος των ανδρών της Ασφάλειας ήταν ένας πιτσιρίκος τσιγγάνος, που γνώριζαν πως ήταν έγκλειστος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου. Όμως, εκείνος το είχε σκάσει και επιδόθηκε στις διαρρήξεις αυτοκινήτων στο παρκινγκ του νοσοκομείου Πύργου!

Μόλις δέχθηκαν την καταγγελία ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ότι τρεις ανήλικοι είχαν σπάσει με πέτρες το τζάμι, ξεκίνησαν έρευνες στο κέντρο του Πύργου. Εκεί εντόπισαν οι αστυνομικοί τον 13χρονο δραπέτη που προσπάθησε να κρυφτεί, αλλά τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη. 

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ομολόγησε ότι με άλλους δύο ανήλικους που κατονόμασε βρήκαν στο αυτοκίνητο ένα άδειο πορτοφόλι, το οποίο άφησαν και έφυγαν. Ο  ανήλικος διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

*** Μια 12χρονη ήταν η… επικεφαλής μιας ομάδας ακόμη μικρότερων σε ηλικία τσιγγανόπουλων, τα οποία επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό στο Αγρίνιο! Οι πιτσιρικάδες πρόλαβαν να διαφύγουν, αλλά η αρχηγός τους συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι γονείς της αναζητούνται για να συλληφθούν για παραμέληση της εποπτείας της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης