Δείπνο Αλαμουντίν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Δείπνο Αλαμουντίν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο για την επιστροφή των μαρμάρων

Δείπνο Αλαμουντίν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη
Μετά το δύσκολο σημερινό πρόγραμμα που ακολούθησε η κυρία Κλούνεϊ, όπως ζήτησε να την αποκαλούν στο εξής, η  Αμάλ Αλαμουντίν έχει παρακαθίσει σε γεύμα μετά από πρόσκληση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. 

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο για την επιστροφή των μαρμάρων, προσκάλεσε την Αμάλ Αλαμουντίν και τους συνεργάτες της σε δείπνο, σε prive αίθουσα στο ξενοδοχείο  Plaza. 

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα η κυρία Κλούνει, μετά την περιήγησή της στο Μουσείο Ακροπόλεως, απόλαυσε το τσάι της στο roofgarden του ξενοδοχείου Μ. Βρετανία και στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο της προκειμένου να ετοιμαστεί για το δείπνο που είχε προγραμματιστεί για τις οχτώ.

Παρόλο που η κ. Κλουνει είχε μια έντονη ημέρα, δεν έδειχνε καταβεβλημένη από τα απανωτά ραντεβού που είχε έως αργά το απόγευμα.

«Αγγλίδα» στο ραντεβού της, βρέθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διαμένει, προκειμένου να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Plaza. 

H εμφάνιση των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων στην είσοδο του ξενοδοχείου, φαίνεται πως δεν άρεσε στην κ. Κλούνει η οποία επέλεξε να διαφύγει από... υπόγεια έξοδο. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης