Το δώρο του πρωθυπουργού στην Αμάλ Αλαμουντίν

Το δώρο του πρωθυπουργού στην Αμάλ Αλαμουντίν

«Πρόκειται για φωτογραφική σύνθεση της Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister) που είχε προσφερθεί στο Ιστορικό Μουσείο Σκουφά και που απεικονίζει όλες τις καρυάτιδες και στη μέση (φωτισμένη) την καρυάτιδα που την έχουν αρπάξει οι βρετανοί και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο», επισημαίνεται σήμερα στη στήλη της εφημερίδας 

Το δώρο του πρωθυπουργού στην Αμάλ Αλαμουντίν
Ένα ιδιαίτερο και συμβολικό δώρο θα κάνει ο Πρωθυπουργός στην Αμάλ Αλαμουντίν στη σημερινή τους συνάντηση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο «Βηματοδότης». 

Πρόκειται για φωτογραφική σύνθεση της Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister) που είχε προσφερθεί στο Ιστορικό Μουσείο Σκουφά και που απεικονίζει όλες τις καρυάτιδες και στη μέση (φωτισμένη) την καρυάτιδα που την έχουν αρπάξει οι βρετανοί και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο. 

Η φωτογράφος Αμαλία Σωτηροπούλου είναι ανάμεσα στους Έλληνες που προσπαθούν με την τέχνη τους και με όλες τις δυνάμεις τους, να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην πατρίδα τους.

Το δώρο θα προσφερθεί σε ένα καλαίσθητο κουτί σε φόντο πορφυρό, όπως αναφέρεται σε σημερινό σχόλιο της στήλης της εφημερίδας. 
Κλείσιμο


Έργα της φωτογράφου Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister) 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης