«Πρόκειται για φωτογραφική σύνθεση της Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister) που είχε προσφερθεί στο Ιστορικό Μουσείο Σκουφά και που απεικονίζει όλες τις καρυάτιδες και στη μέση (φωτισμένη) την καρυάτιδα που την έχουν αρπάξει οι βρετανοί και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο», επισημαίνεται σήμερα στη στήλη της εφημερίδας
Ένα ιδιαίτερο και συμβολικό δώρο θα κάνει ο Πρωθυπουργός στην Αμάλ Αλαμουντίν στη σημερινή τους συνάντηση,
σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο «Βηματοδότης».
Πρόκειται για φωτογραφική σύνθεση της Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister) που είχε προσφερθεί στο Ιστορικό Μουσείο Σκουφά και που απεικονίζει όλες τις καρυάτιδες και στη μέση (φωτισμένη) την καρυάτιδα που την έχουν αρπάξει οι βρετανοί και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο.
Η φωτογράφος Αμαλία Σωτηροπούλου είναι ανάμεσα στους Έλληνες που προσπαθούν με την τέχνη τους και με όλες τις δυνάμεις τους, να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην πατρίδα τους.
Κλείσιμο
Το δώρο θα προσφερθεί σε ένα καλαίσθητο κουτί σε φόντο πορφυρό, όπως αναφέρεται σε σημερινό σχόλιο της στήλης της εφημερίδας.
Έργα της φωτογράφου Αμαλίας Σωτηροπούλου από την έκθεση «Η χαμένη αδερφή» (Missing Sister)
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.