Το φιλί της Ελένης Λουκά στην Αλαμουντίν

Το φιλί της Ελένης Λουκά στην Αλαμουντίν

Την περίμενε έξω από το ξενοδοχείο και έσπευσε να την ασπαστεί

Το φιλί της Ελένης Λουκά στην Αλαμουντίν
Μία έκπληξη περίμενε την Αμάλ Αλαμουντίν σήμερα το πρωί όταν έφυγε από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττάνια για να συναντήσει τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Εξω από το ξενοδοχείο είχε στηθεί η γνωστή τοις πάσι Ελένη Λουκά, η οποία ήθελε να δει από κοντά την κυρία Κλούνεϊ. Μόνο που η «αυθόρμητη» Ελένη Λουκά δεν έμεινε μόνο στη θέα της ωραίας Αμάλ αλλά έσπευσε κιόλας για να την ασπαστεί.

Η κάμερα κατέγραψε το ενσταντανέ:




Κλείσιμο







Αυτή την ώρα η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν και οι δύο Βρετανοί συνάδελφοί της που βρίσκονται στην Αθήνα για το θέμα του επαναπατρισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο συναντώνται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.

Στη συνάντηση, η ομάδα των Βρετανών νομικών παρουσιάζει τις προτάσεις της προς την ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις 13:00 στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον Δημήτρη Παντερμαλή, ενώ στις 13:30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Στις 14:00 έχει προγραμματιστεί να γευματίσουν στο εστιατόριο του Μουσείου και στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.















Παρέμβαση στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έκανε η Ελένη Λουκά

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα ώστε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την Αμάλ Αλαμουντιν. Ο «χείμαρρος» Ελένη Λουκά όμως κατάφερε να κάνει την παρέμβαση της φωνάζοντας «Πόπη Τσαπανίδου θέλω να σου μιλήσω! Μ' αγαπάει μ' αγαπάει, θέλω να της μιλήσω!». Η Πόπη της έκανε τη χάρη και συνομίλησε μαζί της ώστε να πει τον «πόνο» της η κυρία Λουκά, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν και να την ακολουθήσει η Πόπη Τσαπανίδου στο Τwitter!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης