Δύο βήματα από το κρησφύγετο του Μαζιώτη το πατρικό του συνεργού του

Δύο βήματα από το κρησφύγετο του Μαζιώτη το πατρικό του συνεργού του

Σε μικρή απόσταση από το τριώροφο της οδού Βύρωνος βρίσκεται το κρησφύγετο του Μαζιώτη και της Πόλα Ρούπα - Σύμφωνα με γείτονες ο Αντώνης Σταμπούλος περνούσε από το διαμέρισμα μέχρι πρότινος

Δύο βήματα από το κρησφύγετο του Μαζιώτη το πατρικό του συνεργού του
Δύο βήματα από το επί χρόνια κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στην Πεύκη βρίσκεται το πατρικό του στενού - όπως φαίνεται - συνεργού του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης.

Το τριώροφο διαμέρισμα στην οδό Βύρωνος 11 στην Πεύκη βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ. από το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Υψηλάντου στο οποίο έμενε για κάποιο διάστημα το ηγετικό δίδυμο του Ε.Α.

Το πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή άνδρες της σήμανσης και της αντιτρομοκρατικής επιχειρώντας να βρουν νέα στοιχεία για τον 31χρονο.

Σύμφωνα με γείτονες ο Σταμπούλος περνούσε από το πατρικό του μέχρι πρότινος ενώ μέχρι και το απόγευμα εκεί βρίσκονταν οι δύο αδερφές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάντως αρκετό διάστημα να φανεί στη γειτονιά.

Οι γονείς του είναι και οι δύο αρχιτέκτονες μηχανικοί στο επάγγελμα ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα εξ ού και ο 31χρονος συλληφθείς, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε περάσει σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, γνωρίζει τόσο καλά Ιταλικά.
Κλείσιμο

Καθώς οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση οι αστυνομικοί απομάκρυναν με γερανό της τροχαίας ένα αυτοκίνητο μάρκας NISSAN και χρώματος καφέ, χωρίς πινακίδες, το οποίο ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το τριώροφο της οδού Βύρωνος.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης