Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασίς και το πωλούσαν

Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασίς και το πωλούσαν

Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 52 φυσίγγια, ένα τσεκούρι, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερα κινητά, 120 ευρώ και διάφορες τηλεοράσεις

Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασίς και το πωλούσαν
Μαζί με τους «πελάτες» τους τσάκωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς μια τσιγγάνα και το γιο της που καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στον Ορχομενό και διακινούσαν την παραγωγή της. Μάλιστα, οι δράστες που ήταν οπλισμένοι έπαιρναν ως ανταλλάγματα και διάφορες συσκευές.

Την ώρα που έγινε η οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών στο ιδιόκτητο οικόπεδο της 46χρονης, όπου βρίσκεται το σπίτι της και μια παράγκα στην οποία κατοικεί ο 27χρονος γιος της, βρίσκονταν μαζί τους άλλοι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 26 και 25 χρόνων οι οποίοι είχαν αγοράσει από τους δράστες μία συσκευασία με 1,7 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης. Στο παράπηγμα του 27χρονου και στον προαύλιο χώρο του βρέθηκαν οκτώ χασισόδεντρα ύψους από 0,30 εκατοστών ως 1,60 μέτρου, αλλά και συσκευασίες έτοιμες για πώληση με συνολικά 100,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 52 φυσίγγια, ένα τσεκούρι, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερα κινητά, 120 ευρώ και διάφορες τηλεοράσεις, ένας φορητός υπολογιστής και παιγνιδομηχανές που προέρχονταν από ανταλλάγματα για την αγορά των ναρκωτικών. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που άσκησε δίωξη στην 46χρονη και τον 27χρονο για κατοχή, καλλιέργεια, διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι άλλοι δύο νεαροί κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης