Θεσσαλονίκη: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης

Θεσσαλονίκη: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης

Το στέλεχος του Ποταμιού δέχθηκε μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονία και στέλεχος του Ποταμιού  Νίκος Μαραντζίδης.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Καμαράς όταν τρεις άγνωστοι πλησίασαν τον καθηγητή την ώρα που είχε συνάντηση με έναν φοιτητή του, υποψήφιο διδάκτορα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα είπε στο voria.gr o κ. Μαραντζίδης οι τρεις νεαροί του επιτέθηκαν, αρχικά, φραστικά λέγοντάς του «εσύ είσαι που γράφεις για την Αριστερά; Η Αριστερά φταίει για όλα;».

Στη συνέχεια οι τρεις νεαροί, ηλικίας περίπου 20 ετών, τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο την επαφή με το περιβάλλον.

Όταν συνήλθε, οι τρεις δράστες είχαν απομακρυνθεί ενώ ο ίδιος τελικά υπέστη μια μικρή διάσειση χωρίς, όμως, να χρειαστεί νοσηλεία.

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφέρει τα εξής: Οι φασίστες είναι ένα δράμα. Οι δειλοί είναι για λύπηση. Οι δειλοί φασίστες που περικυκλώνουν, χτυπούν και μετά το βάζουν στα πόδια, είναι για γέλια. Νίκο περαστικά και συνέχισε να γελάς μαζί τους




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης