Εκρυθμη η κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

Εκρυθμη η κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

οι 55 οροθετικοί κρατούμενοι του 2ου ορόφου του νοσοκομείου των φυλακών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα φάρμακά τους.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι 205 κρατούμενοι που νοσηλεύονται αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Ειδικότερα, οι 55 οροθετικοί κρατούμενοι του δευτέρου ορόφου του νοσοκομείου των φυλακών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα φάρμακά τους.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη, ενώ οι κρατούμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα οι κρατούμενοι του νοσοκομείου είχαν προειδοποιήσει ότι θα ξεκινούσαν απεργία πείνας, αντιδρώντας στη μη ένταξή τους στις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προωθεί στη Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης για αποφυλάκιση κρατουμένων, καθώς οι ποινές τους είναι άνω των δέκα ετών.

Όπως είναι γνωστό, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης προβλέπεται ότι, όσοι πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και έχουν ποινές μέχρι δέκα χρόνια, μπορούν να αποφυλακιστούν, εφόσον έχουν εκτίσει τα 2/5 της ποινής τους. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Θανάσης Ματζουρανης

2014 και έχουμε αυτές της φυλακές στην Ελλάδα και κάποτε λέγαμε για της φυλακές της Τουρκίας . Κ Αθανασίου είναι ώρα να κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους ανάπηρη με 80 της εκατό να τους έχετε φυλακή . Είναι απλό κάτικον περιορισμό απλά πράγματα . Φωτογραφίες ντροπής για την χώρα μας άνθρωποι με κομενα πόδια στην φυλακή ωραία δημοκρατία και σοφρωνιστικό σύστημα Πυστευω ότι ο υπουργός Κ Αθανασιου σύντομα θα βρει την λύση ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης