Συνέχιζαν το κυνήγι με το... «έτσι θέλω», αν και έληξε η περίοδος

Συνέχιζαν το κυνήγι με το... «έτσι θέλω», αν και έληξε η περίοδος

Σε Χανιά και Φωκίδα

Παράταση στην κυνηγετική περίοδο που έχει λήξει από τις 28 Φεβρουαρίου δίνουν με το... «έτσι θέλω» κάποιοι λαθροθήρες, χωρίς όμως να ξεφεύγουν από το δόκανο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής που καραδοκεί! Δυο από αυτούς συνελήφθησαν μέσα σε ένα 24ωρο στα Χανιά και τη Φωκίδα.

Στην πρώτη περίπτωση, τρεις θηροφύλακες που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου Χανίων εντόπισαν στην περιοχή Άνω Στροβλές έναν 28χρονο ο οποίος κυνηγούσε παράνομα τσίχλες και μάλιστα είχε ήδη σκοτώσει τρία πουλιά. Ο λαθροκυνηγός συνελήφθη και κατασχέθηκαν η καραμπίνα του και τα θηράματα, ενώ παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία και του ορίστηκε τακτική δικάσιμος. 

Στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας στη Φωκίδα, ένας 42χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που βρήκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένα νόμιμο κυνηγετικό όπλο που έπρεπε να ήταν αποσυναρμολογημένο με τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, καθώς και δύο μαχαίρια, δύο σουγιάδες και 161 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Ο κυνηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παραβάσεις τον νόμου για τα όπλα, αλλά ερευνάται αν κυνηγούσε παράνομα στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εδώ σκοτώνονται μεταξύ τους...

Οι κυνηγοί, τα πουλιά θα λυπηθουν;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kontozamanis

Στην Κοπεγχάγη διεξάγεται η 69η Σύνοδος της Περιφερειακής Επιτροπής (RC 69) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Την Ελλάδα εκπροσωπούν ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος

pierrakakis2

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ετήσιες διοργανώσεις στο χώρο της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, στην οποία συμμετέχουν κατόπιν πρόσκλησης εκπρόσωποι κυβερνήσεων συνοδευόμενοι από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς και της έρευνας στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών